Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2017, 19:56
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Záver prequelovej trilógie kultových Pelíškov prichádza s humornou upútavkou na svoju poslednú časť

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Posledný diel s názvom Záhradníctvo: Nápadník do našich kín dorazí už o necelý mesiac.

Filmová trilógia Záhradníctvo sa skladá z troch filmov (Rodinný priateľ, Dezertér a Nápadník), ktorých príbeh sa odohráva v najdramatickejších obdobiach minulého storočia a časovo sa v nej pozrieme na udalosti predchádzajúce kultovej snímke Pelísky. Posledná časť Nápadník sa datuje ku koncu 50. rokov a rozpráva o rodinných vzťahov poznačených komunistickým režimom. V rámci tejto romantickej komédie s prvkami drámy sa snažia tvorcovia poukázať na generačný stret rodičov a detí.

Za réžiou filmu stojí Jan Hřebejk a vo filme uvidíme hercov, ako Annu Fialovú, Ivana Luptáka, Aňu Geislerovú, Martina Fingera, Filipa Březinu, Gabrielu Míčovú, Kláru Melíškovú, Karla Dobrýho a ďalších. Premiéra je v slovenských i českých kinách plánovaná na 16. novembra (listopad) 2017. Ako sa vám pozdávali posledné dve časti tejto trilógie? Dáte šancu aj poslednému dielu?

Domov
Zdieľať
Diskusia