Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2017, 12:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ektorova pauza od rapu pomaly končí. Predstavuje nový singel a oznamuje vydanie ďalšieho sólového albumu

HUDBA
Uložiť Uložené

Ektor má pred sebou posledné dva mesiace bez koncertov a potom sa naplno vrhne na tour k novému albumu Alfa.

Všetci Ektorovi fanúšikovia vydržali bez živých vystúpení svojho obľúbeného interpreta už skoro desať mesiacov. Pražský raper oznámil ešte po vydaní projektu Detektor 2, že na rok 2017 má v pláne si dať pauzu od rapu, čo malo v preklade znamenať, že nebude hrávať koncerty, podieľať sa na spoluprácach s ostatnými interpretmi a vlastne tak celkovo ho na scéne registrujeme podstatne menej. 

Už pred pár týždňami sa však objavili špekulácie o tom, že by Ektor mohol v tomto roku vydať aj ďalšie sólo, keďže v opačnom prípade by bol jeho návrat na pódiá o niečo náročnejší. Predsa len, hrávať len staršie veci a zopár nových singlov by nemuselo priniesť požadovaný efekt. 

Dnes sme sa okrem novinky s názvom Ikaros, v ktorej opäť neostal svojej povesti nič dlžný, dočkali aj informácie o tom, že 4. decembra uzrie svetlo sveta aj pripravovaný album Alfa. Zatiaľ nemáme žiadne iné konkrétne informácie, no s ohľadom na blížiaci sa termín vydania by mali prísť čoskoro. Teraz už ale samotná novinka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia