Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2017, 11:58
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Réžiu snímky Creed 2 si vezme na starosť Rockyho ikonický predstaviteľ, sám Sylvester Stallone. Natáčanie začne už budúci rok

FILMY A SERIÁLY CREED 2
Uložiť Uložené

Ďalšie novinky by mali ešte pribúdať.

Sylvester Stallone zdieľal prostredníctvom svojho Instagramu už mnoho noviniek ohľadom pokračovania filmu Creed. Najskôr išlo o návrat Ivana Draga, ktorého by si mal znova zahrať Dolph Lundgren. Potom sa pochválil aj dokončením samotného scenára. Najnovšie sa však objavil príspevok, v ktorom prezradil, kto bude sedieť na režisérskej stoličke. Áno, je to práve Sylvester Stallone. Sám veľký Rocky bude znovu stáť za kamerou a dohliadať na natáčanie Creed 2. Akčná legenda už má za sebou pár režisérskych skúseností ako napr. Rocky II, III, IV, Rocky Balboa a The Expendables. Stallone sa teda týmto zapisuje pod film ako režisér, producent, scenárista aj herec. Je to skvelá novinka pre fanúšikov. Jediným boxerským filmom z tejto série, ktorý nenapísal Stallone, teda zostáva Creed z roku 2015. Natáčanie dvojky začne v roku 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia