Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2017, 14:40
Čas čítania 0:00
Michaela Chrkavá

Dostaň svoje myšlienky a diela pred státisíce podobných ľudí, ako si ty. Refresher blog je konečne tu!

REFRESHER
Uložiť Uložené

Refresher spúšťa nový potrál blog.refresher.sk, kde budeš môcť začať písať svoj blog aj ty.

Možno si rozmýšľal nad tým, že by si chcel mať svoj blog. Máš fotky, príbehy, nápad, ale stále sa do toho nevieš dokopať. Je to pochopiteľné, nie každému sa chce kupovať doména, vytvárať si vzhľad stránky a aj tak sa k tomu bez tvojho neustáleho zdieľania medzi všetkými priateľmi nikto nedostane.

Denne nám príde množstvo žiadostí o napísanie článku o tracku, videu, vydanej knižke alebo poviedkach starej matere. Preto sme sa rozhodli vyhovieť im a vytvorili sme na to adekvátny priestor. Refresher je portál pre mladých fresh ľudí, ktorí chcú odprezentovať seba, svoju tvorbu, recenzovať alebo iba majú potrebu dávať svoje myšlienky a príbehy na papier. Teda, na web.

Dostaň svoje myšlienky a diela pred státisíce podobných ľudí, ako si ty. Refresher blog  je konečne tu!

Najzaujímavejšie a najčítanejšie príspevky budeme zdieľať na Facebooku Refresheru a na Facebook profile Refresher Blog, takže si predstav tie tisíce ľudí, ku ktorým sa dostane tvoje meno a myšlienky. Dostaneš fame a ešte možno aj niečo navyše. Pravidelne budeme organizovať rôzne súťaže a dohadovať spolupráce medzi značkami a úspešnými blogermi.

Barbora Bakošová, Čoje, Hahacrew, Pil-C... to sú všetko ľudia, ktorých sme aj vďaka našim článkom a ich talentu vyšvihli a pomohli urobiť meno na slovenskej scéne. Ďalšie meno môže byť tvoje. Stačí, ak cestuješ, varíš, máš rád autá, knihy, mužov, ženy, športuješ alebo vieš zaujímavo písať aj o príhodách z MHD-čky.

Ak chceš, aby aj tvoj blog bol na Refresheri, pozri si návod nižšie a klikaj na blog.refresher.sk:

1. Ak nemáš ešte účet na Refresheri alebo nie si prihlásený, prihlás sa.

2. Po prihlásení na podstránke blog.refresher.sk môžeš kliknúť na napísať blog, ostatné už zvládneš, určite si dostatočne šikovný/á.

3. Po zverejnení článku ho môže vidieť ktokoľvek. Ak si neporušíš s obsahom žiadne pravidlá blogov, tvoj článok zostane online a ak bude dobrý, môže byť zdieľaný aj na Refresheri - či už webe, facebooku alebo instagrame.

Ak by si mal nejaké otázky, píš na [email protected]. Tešíme sa na tvoje príspevky!

Domov
Zdieľať
Diskusia