Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2017, 19:18
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Sólovka Jokera pod producentským dohľadom Martina Scorseseho má hotový scenár. Kedy sa začne nakrúcať?

FILMY A SERIÁLY JOKER MIMO DCEU
Uložiť Uložené

Vo Warner Bros. evidentne nestrácajú čas.

O tom, že sa dočkáme originu Jokera, ktorý bude stáť mimo DC univerzum, sme sa dozvedeli pomerne nedávno. Už vieme, že v tomto prípade sa nevráti Jared Leto, na režisérsku stoličku zasadne Todd Phillips (The Hangover) a produkčne by mal dohliadať sám Martin Scorsese. Zatiaľ však nepadlo ani slovo o tom, kedy by sa malo začať nakrúcať, prípadne kto si zahrá hlavnú úlohu.

Sólovka Jokera pod producentským dohľadom Martina Scorseseho má hotový scenár. Kedy sa začne nakrúcať?
Zdroj: Warner Bros.

V niečom však už predsa len máme jasno. Podľa zdrojov zo štúdia, na ktoré sa odvoláva magazín Variety, je scenár už hotový a odovzdaný Warner Bros. Ak by všetko išlo hladko, prvá klapka by mohla padnúť v roku 2018. Zatiaľ však stále netušíme, kto si kultového psychopata zahrá. Boli dohady, že štúdio pokukuje po Leonardovi DiCapriovi. Ten je koniec-koncov častým spolupracovníkom Martina Scorseseho. Nový Joker má byť podľa toho, čo zatiaľ vieme, temným príbehom odohrávajúcim sa v Gothame 80. rokov. Žánrovo má ísť skôr o drsný kriminálny thriller v štýle najlepší Scorseseho diel, ako Taxikár či Mafiáni.

Domov
Zdieľať
Diskusia