Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2017, 22:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zaľúbenci z Austrálie našli vo vlastnej posteli smrteľnú pakobru. Druhý najjedovatejší had na svete sa skrýval pod paplónom

ZAUJÍMAVOSTI AUSTRÁLIA
Uložiť Uložené

Jeden z nepríjemnejších návštevníkov v posteli.

Život v Austrálii sa zvyčajne nezaobíde bez dávky adrenalínu, keď na záhrade objavíš jedovaté hady a pavúky, ale nájsť druhého najjedovatejšieho hada na celom svete priamo vo vlastnej posteli, to by zrejme nikoho nepotešilo. Zaľúbenci z Murarrie neďaleko Brisbane si museli zavolať na pomoc profesionálneho chytača hadov, pretože na podlahe a potom na posteli našli pakobru východnú. Aj keď pakobra samotná nemá záujem o ľudskú korisť, ak ju človek vystraší, nebojí sa zaútočiť a vďaka svojmu silnému jedu je zodpovedná za približne 60 percent úmrtí po pohryznutí hadom v Austrálii.

Pakobre sa z postele veľmi nechcelo, pretože sa v jednu chvíľu skrývala aj pod paplónom a dvojica nebola nadšená, keď smrteľne nebezpečného hada stratili z dohľadu a museli ho odkrývať na vlastnej posteli. Všetko našťastie dobre dopadlo a hada prišiel odchytiť odborník, ktorý ho odniesol do prírody, kde bude mať dostatok príležitostí nasýtiť sa prirodzenejšou korisťou ako dvaja zaľúbenci ležiaci v manželskej posteli.  

Domov
Zdieľať
Diskusia