Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2017, 11:38
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Suge Knight v novom rozhovore tvrdí, že Tupac môže byť stále nažive. Vraj spolu v nemocnici vtipkovali a nemohol náhle zomrieť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Tupac Shakur vraj nemusel zomrieť.

Legendárny raper Tupac Shakur zomrel ešte 13. septembra v roku 1996, ale ako to už býva zvykom pri úmrtiach známych osobností, dodnes o ňom kolujú fámy, že svoju smrť iba narafičil a žije niekde na súkromnom ostrove ďaleko od svojho predchádzajúceho života. V aute sedel v osudnú noc šesť dní pred smrťou okrem Tupaca aj jeho priateľ Suge Knight a ten svojimi vyjadreniami už viackrát v minulosti spôsobil menšie škandály, lenže v najnovšom rozhovore prekvapil vyhlásením o tom, že Tupac nemusel zomrieť. V pripravovanom dokumente sa ho Ice-T a Soledad O’Brien spýtali na smrť jeho dobrého kamaráta a Suge tvrdil, že po prevezení do nemocnice na tom Tupac nebol vôbec zle. Vraj spolu vtipkovali, bol stabilizovaný a v dobrom stave, takže sa mu jeho náhla smrť od začiatku nezdala pravdepodobná.

Suge spochybnil Tupacovu smrť a rovno pripomenul, že by sa nečudoval, keby ju raper skutočne len nafingoval, pretože vždy patril medzi výnimočne inteligentných a najmä prefíkaných ľudí. Suge Knight je momentálne vo väzení, kde aj poskytoval rozhovor, a čaká na svoj proces za vraždu a pokus o vraždu, keďže svojím autom zrazil pred stánkom s hamburgermi dvoch chlapíkov. Je dosť možné, že sa informácie o Sugeho odpovediach dostali na internet presne tri dni pred premiérou dokumente „Who shot Biggie and Tupac?“ schválne, ale môžeme len hádať, či by si dovolil klamať o posledných chvíľach so svojím dlhoročným kamarátom.


Domov
Zdieľať
Diskusia