Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2017, 12:33
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Bezohľadná jazda po Trenčíne skončila policajným doprovodom do pôrodnice. Slovák potreboval ženu dostať čo najskôr do nemocnice

ZAUJÍMAVOSTI TRENČÍN
Uložiť Uložené

Ďalší dobrý skutok zo strany našej polície.

Policajná hliadka spozorovala v ranných zápchach v Trenčíne bezohľadne jazdiaceho vodiča, ktorý vo vysokej rýchlosti predbiehal ostatné autá a so zapnutými výstražnými svetlami dával každému najavo, že je to zrejme naliehavá situácia. Policajti sa vydali za vodičom a keď ho po chvíli dobehli, aj oni zbadali ženu v pôrodných bolestiach, na čo vodič stiahol okno a zakričal na policajtov, že jeho manželka rodí a on sa ju v zúfalej situácii snaží dopraviť do pôrodnice. Namiesto vymýšľania sa policajná hliadka okamžite zaradila pred vozidlo s budúcou mamičkou a so zapnutými majákmi posádku dopravila až do pôrodnice, kde si ženu prebrali zdravotníci a o hodinu už boli na svete dvojičky Simonka a Kristínka.

Po odovzdaní manželky do opatery zdravotníkov chcel dokonca 33-ročný Radovan niesť následky svojej bezohľadnej jazdy, ale policajti s prihliadnutím na situáciu vyriešili priestupok len napomenutím a zaželali mu ešte veľa šťastia s novými prírastkami do rodiny. Nejde pritom o prvú nezištnú pomoc policajtov vodičom so ženami v pôrodných bolestiach, avšak vždy sa radšej odporúča zavolať sanitku namiesto zbytočného riskovania v premávke.

Domov
Zdieľať
Diskusia