Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2017, 20:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovák prekročil rýchlosť, keď sa ponáhľal so svojou tehotnou manželkou do nemocnice. Namiesto pokuty mu policajti urobili sprievod

ZAUJÍMAVOSTI POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Predsa len sa nájdu aj takí, ktorí sa tým povestným heslom riadia.

Slovenskí dialniční policajti sa tentokrát vyznamenali v tom najviac pozitívnom význame. Včera si v priebehu dňa všimli auto pohybujúce sa väčšou než povolenou rýchlosťou, a tak sa rozhodli zastaviť vodiča na najbližšom odpočívadle. Na tom by nebolo nič zvláštne, vedľa šoféra Juraja však sedela tehotná manželka, ktorá  mala pôrodné kontrakcie a bolo na nej vidieť, že už má veľké bolesti. Za týchto okolností urobili policajti tú najsprávnejšiu vec a miesto vypisovania pokuty informovali operačné stredisko Krajského riaditeľstva, že kvôli bezpečnosti a plynulosti jazdy vykonajú doprovod do pôrodnice.

Následne nasadli do auta a Juraja z Nitry doviedli až do nemocnice. Všetko našťastie dobre dopadlo a mamička aj malý Zachariáš sú v úplnom poriadku. Aj keď sa pravdepodobne bežný policajt s takouto výnimočnou situáciou veľa krát v živote nestretne, títo sa zachovali tým najsprávnejším spôsobom. O tomto prípade informovala Polícia Slovenskej republiky na svojom oficiálnom facebook profile a vodiča vraj vybavili napomenutím. Ceníme.

 
Domov
Zdieľať
Diskusia