Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2017, 13:40
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Majiteľa reštaurácie chytili s 8 zabitými psami v kufri auta. Ukradol ich a chcel z nich urobiť obľúbenú pochúťku

ZAUJÍMAVOSTI ČÍNA PES
Uložiť Uložené

V Číne vyšetrujú nechutný prípad.

Každá kultúra má svoje charakteristické pochúťky, na ktoré by sa človek z opačného kúta sveta zrejme nedal nahovoriť a občas tieto pokrmy spôsobujú bolesť a smrť. V Číne policajti momentálne riešia odporný prípad, pretože jedného majiteľa reštaurácie vyhľadali a zadržal po tom, čo ho dedinčania naháňali aj s ich mŕtvymi psami v kufri. Majiteľ s priezviskom Du zašiel okolo štvrtej ráno do neďalekej dediny aj so svojou manželkou a zatiaľ čo ona dávala pozor, aby sa nikto nezobudil, on si vyhliadol niekoľko domácich psov a pozabíjal ich kušou. Následne ich s manželkou naložili do kufra svojho auta, lenže hluk už započuli niektorí z dedinčanov a aj keď pán Du stihol utiecť, naháňačka po cestách skončila pred obytnou budovou aj so zničeným predným kolesom jeho auta.

V panike pred budovou nechal nielen auto, ale aj mŕtvych psov v kufri, a tak policajti nemali ťažkú úlohu vypátrať ho na základe údajoch o poistení. Po zaistení sa pán Du ku všetkému priznal a policajtom vysvetlil, že vlastní reštauráciu, v ktorej je jednou z najpredávanejších pochúťok práve zapekaný pokrm z psieho mäsa a on do nej chcel len prilákať viac návštevníkov. Určite pritom nejde o ojedinelý prípad, pretože psie mäso je v Číne populárnym pokrmom a pán Du nie je jediným človekom, ktorý stojí za vraždami domácich miláčikov. Každoročne sa v Číne zabije niekoľko miliónov psov a iba zopár prípad skončí vyriešených.

Odporúčané
PELIKÁN SPUSTIL MEGAAKCIU NA LETENKY: Do týchto 6 obľúbených ázijských krajín sa dostaneš o stovky eur lacnejšie PELIKÁN SPUSTIL MEGAAKCIU NA LETENKY: Do týchto 6 obľúbených ázijských krajín sa dostaneš o stovky eur lacnejšie 5. marca 2024, 16:00


Domov
Zdieľať
Diskusia