Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2017, 13:20
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Coco má len 6 rokov a už je v Japonsku módnou ikonou. Na Instagrame si ľudia zamilovali jej pestrofarebné a divoké outfity

ZAUJÍMAVOSTI COCO INSTAGRAM JAPONSKO
Uložiť Uložené

Malá Coco o svojom Instagrame rozhoduje úplne sama.

Návšteva Japonska už na prvý pohľad odhalí rozdielnu kultúru a nastavenie mysle, na ktoré si Európania zvyčajne chvíľku zvykajú. Okrem mnohých ďalších rozdielov vie človeka prekvapiť aj divoká móda a najlepšie by si ju mohol spoznať v tokijskej štvrti Harajuku, kde žije aj maličká 6-ročná Coco. Aj keď je mladá a ešte len začala chodiť do školy, móda jej prirástla k srdcu odmalička, pretože jej rodičia vlastnia obchod s oblečením a nikdy sa nebáli experimentovať. Najskôr dokonca bývali vo Fukušime, ale odišli odtiaľ po havárii v miestnej jadrovej elektrárni a na život v Tokiu sa nemôžu sťažovať.

Aj vďaka sťahovaniu získala ich dcéra nečakanú popularitu na sociálnych sieťach a na svojom Instagrame má už viac ako 300-tisíc fanúšikov, ktorí hltajú jej každý bláznivý outfit. Jej rodičia tvrdia, že svoju dcéru k aktivite na Instagrame nenútia a navykla si na ňu tak silno, že jej vypĺňa veľkú porciu jej voľného času po tom, ako sa vráti domov zo školy. Po čase, keď Coco zistila, že jej oblečenie a pózy ľudí zaujímajú a zabávajú, začala brať svoju internetovú popularitu vážnejšie a dnes má vlastné pózy do detailov premyslené. Ak sa pýtaš, odkiaľ berie pestrofarebné oblečenie, odpoveď je jednoduchá, pretože väčšinu kúskov jej radi poskytnú rodičia a ak túži po niečom konkrétnom, potom ju zoberú na nákupy. V najbližšej budúcnosti by počet svojich fanúšikov rada rozširovala a napriek nízkemu veku je v oblasti Instagramu takmer úplne nezávislá, takže rodičia sa ju snažia ochraňovať len pred prípadným nebezpečenstvom, zatiaľ čo rozhodnutia spočívajú len na nej.    














Domov
Zdieľať
Diskusia