Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2017, 17:10
Čas čítania 0:00
Ľuboš Č.

Hanbíte sa za niektoré situácie zo svojej puberty? Pripomenie vám ich nový seriál od Neflixu

FILMY A SERIÁLY BIG MOUTH
Uložiť Uložené

Nenechajte sa zmiasť animovaným vzhľadom. Novinka od Netflixu rozhodne nebude pre deti!

Portfólio animákov pre dospelých sa koncom tohto mesiaca rozrastie o nového člena. Volá sa Big Mouth a bez hanby opisuje pubertu v celej svojej kráse i absurdnosti. Nový seriál od Neflixu bude v službe dostupný už koncom tohto mesiaca a oficiálny trailer naznačuje, že tvorcovia do toho idú po hlave a rozhodne si pred ústa nedávajú servítku. Súloženie s vankúšom, onanovanie, či sexuálne experimenty sú len vrcholom ľadovca (dočkáme sa aj hovoriacej vagíny!), tešiť sa tak môžeme na množstvo trápnych momentov, ktorými si v puberte prešiel každý z nás.

Práve vlastnými zážitkami z čias dospievania sa inšpirovali spolutvorcovia seriálu Nick KrollAndrew Goldberg (Family Guy), ktorí budú v novinke zároveň hlavnými postavami. Kroll si svoju postavu dokonca sám nahovorí, hlas jeho nerozlučnému parťákovi v seriáli prepožičia známy stand-up komik John Mulaney. Komu sa dostalo pocty nadabovať hovoriacu vagínu? Pomerne prekvapivo populárnej komediálnej herečke Kristen Wiig (Ghostbusters). Tá má s dabingom bohaté skúsenosti a mohli sme ju počuť napríklad v Ja Zloduch 3 či Buchty a klobásy. Big Mouth na Netflixe štartuje 29. septembra/září, potvrdených zatiaľ bolo desať polhodinových epizód.

 

Hanbíte sa za niektoré situácie zo svojej puberty? Pripomenie vám ich nový seriál od Neflixu
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia