Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2017, 9:12
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Aktuálnym trendom je perličkové zdobenie. Nájdeš ho najmä na denime, no ozvláštniť dokáže aj mikiny či dokonca pančuchy

MÓDA
Uložiť Uložené

Zo šperkovníc až do vašich šatníkov.

Perly sa odjakživa spájali s pravými dámami, ktoré nimi rady ukazovali svoju ženskosť, postavenie, vyberaný vkus a šarm. Nosili ich Audrey Hepburn, princezná Diana, kňažná Grace Kelly či každému známa Coco Chanel. Práve posledná menovaná perly povýšila na úplne inú úroveň a urobila z nich must have každého, kto niečo znamenal. Pravé perly sa z náhrdelníkov a náramkov postupom času zmenili na „korálky“ a zo šperkovníc si to namierili do našich šatníkov.

Ako prvé sa vám možno v spojitosti s perlovým zdobením vybavia premyslené kúsky módneho domu Balmain, no už dávno to nie je len Olivier Rousteing, kto ho má v obľube. Gucci, Aquazzura, Miu Miu, Tory Burch, Givenchy a dokonca aj bežné dostupné reťazce ako Zara sú len zlomkom, ktorí siahajú po týchto (nielen) bielych guličkách so schopnosťou ozvláštniť aj ten najfádnejší kus vášho odevu.

Čierna mikina s kapucňou už nemusí byť len čiernou mikinou s kapucňou, ak ju zdobia ružové perličky ako v prípade Chiary Ferragni a výtvorov z jej vlastnej kolekcie. Mikinu v hodnote 300 eur nájdeš na tomto odkaze a co-ord tepláky zas na tomto. Chiarina nová kolekcia však zahŕňa aj ďalšie perlové výtvory, a okrem mikín sú to napríklad aj ruksaky či topánky


Aktuálnym trendom je perličkové zdobenie. Nájdeš ho najmä na denime, no ozvláštniť dokáže aj mikiny či dokonca pančuchy
Zdroj: www.chiaraferragnicollection.com

Úplne najčastejšie sa perličky nachádzajú na denime a niet sa čomu čudovať. Táto kombinácia je skutočne veľmi vydarená, veď spojenie casual s niečím, čo evokuje noblesu (hoci ide len o obyčajný plast), nemôže dopadnúť inak než výborne. Instagramové profily módnych blogeriek doslova praskajú vo švíkoch pod náporom tohto trendu, ktorý sme mohli vidieť aj na Gigi, a my sa teraz spoločne pozrieme na to, ako im to pristane.

Prúžky, Gucci a dobre sediace rifle s perlami - táto kočka zvládla svoj outfit na výbornú a slečny nasledujúce za ňou takisto nezaostávajú

 A takto vyzerajú perly a denim v o čosi romantickejšom prevedení, ktoré vám môže aj nemusí byť po chuti

 Ako to už býva zvykom, cenovo dostupnejšie kúsky nájdete v Zare, kde je ponuka skutočne široká, no s trendmi kráča aj Asos. Ten si pre vás okrem chutných búnd a mikín pripravil aj džínsy podobné tým, akým sa teší aj Gigi (pozri odkaz vyššie)

Aktuálnym trendom je perličkové zdobenie. Nájdeš ho najmä na denime, no ozvláštniť dokáže aj mikiny či dokonca pančuchy
Zdroj: www.asos.com

Prejdime na poslednú kategóriu, a tou sú doplnky. Tu sme si dovolili „vhodiť“ všetko od kabeliek, cez topánky až po spomínané pančuchy. V obuvi jednoznačne vedie Gucci, Miu MiuAquazzura, pričom zamatové sandálky poslednej spomínanej značky zakomponovala do svojho ružového outfitu opäť raz Gigi a my musíme povedať, že jej to skutočne pristalo. Gucci však boduje aj pokiaľ ide o kabelky a v súčasnosti mimoriadne obľúbené double G opasky, ktoré okrem klasiky nájdete aj v nápadnejšej verzii ozdobenej perlami.

Chiara so svojím obľúbeným opaskom, ktorý sme na nej mohli vidieť už niekoľkokrát, a vždy sa bolo na čo pozerať

Rozkošné šľapky Miu Miu a Gucci tenisky vrátane detailu v podobe perlových gombíkov na nohaviciach

Spomínané Gucci kabelky s obľúbenosťou rovnakou ako aj ich opasky u nemeckej blogerky Caroline Daur a Alexandry Lapp

A vyšší level na záver - fishnet pančuchy s perlami

Domov
Zdieľať
Diskusia