Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2017, 10:40
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Predator Orion 9000 je šialený herný počítač s 18-jadrovým procesorom a dvomi grafikami GTX 1080 Ti

TECH PREDÁTOR
Uložiť Uložené

Držte sa, prichádza peklo.

Taiwanská spoločnosť Acer nám okrem špičkového herného monitora s ozrutnou uhlopriečkou, jemným rozlíšením a vysokou obnovovacou frekvenciou predstavila aj doslova šialený herný počítač. Po zuby vyzbrojená novinka, ktorá uzrela svetlo sveta ešte pred samotným otvorením brány podujatia IFA 2017, nesie názov Predator Orion 9000 a vo svojich útrobách skrýva hardvér, o akom sa sníva snáď každému milovníkovi hrania prostredníctvom myšky a klávesnice.

Samozrejme, konkrétna konfigurácia záleží od špecifických nárokov zákazníka, no ak siahne po tom najlepšom, čo momentálne spotrebiteľský trh ponúka, tak nadobudne skutočné delo. Do štýlovej bedne so sofistikovaným tekutým chladením, priestorom pre 5 ventilátorov a šikovnými kolieskami môže natlačiť 18-jadrový procesor Intel Core i9 Extreme Edition, buď 4 grafické karty AMD Radeon RX Vega alebo 2 karty Nvidia GeForce GTX 1080 Ti (áno, rozumie si s 8K rozlíšením) a aj operačnú pamäť RAM (DDR4) s kapacitou až do 128 GB.

Odporúčané
Zoradili sme filmy o Predátorovi od najhoršieho po najlepší. Oplatí sa vidieť všetky časti? Zoradili sme filmy o Predátorovi od najhoršieho po najlepší. Oplatí sa vidieť všetky časti? 11. augusta 2022, 10:30

Nie je preto asi ani žiadnym veľkým prekvapením, že za tú najlepšiu konfiguráciu vysolí cez štyri tisícky. Pokiaľ by však bol trošku skromnejší, cenu vie znížiť na sumu pohybujúcu sa okolo 2 000 až 3 000 dolárov, tvrdí web The Verge. A dostupnosť? Vraj už počas nadchádzajúcich vianočných sviatkov.

Domov
Zdieľať
Diskusia