Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2017, 18:12
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Acer ukázal hi-tech monitor pre náruživých hráčov. Má 35 palcov, zaoblený displej, vysoké rozlíšenie, HDR a 200 Hz

TECH PREDÁTOR
Uložiť Uložené

Môže byť.

Hoci tohtoročná šou so spotrebiteľskou elektronikou ešte oficiálne nezačala, niektorí výrobcovia už stihli predviesť, čo si pre nás pripravili. Tí, ktorí sa tento víkend chystajú na IFA 2017 v nemeckom Berlíne, budú mať príležitosť vidieť celkom slušný náklad horúcich noviniek určených pre hráčov. A jednou z tých najzaujímavejších je aj namakaný QLED monitor z dielne taiwanského Aceru.

Acer ukázal hi-tech monitor pre náruživých hráčov. Má 35 palcov, zaoblený displej, vysoké rozlíšenie, HDR a 200 Hz
Zdroj: Acer

Predator X35 príde na pulty obchodov niekedy začiatkom budúceho roka, a to so zaobleným telom (1800R), širokouhlým a jemným obrazom, slušnou obnovovacou frekvenciou, známou zobrazovacou technológiou Quantum Dot, podporou pre Nvidia G-Sync či rôznymi lahôdkami, na ktorých si zgustnú predovšetkým náročnejší používatelia. Cena by podľa všetkého mala presahovať 1 000 eur. Oficiálnu sumu ale momentálne nepoznáme.

Medzi technickými špecifikáciami modelu X35 nájdete ako 200 Hz obnovovaciu frekvenciu, tak aj WQHD rozlíšenie, čo je v číslach 3 440 x 1 440 pixelov, odozvu 4 milisekundy, pomer strán 21:9, uhlopriečku o veľkosti 35 palcov alebo niečo, čomu hovoria HDR Ultra. Acer navyše tvrdí, že si používatelia môžu prepínať medzi ôsmymi zobrazovacími režimami (štandardný, eko, film a i.) a aj to, že zobrazované farby pokrývajú 90 percent z farebného štandardu DCI-P3.

Domov
Zdieľať
Diskusia