Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2017, 14:46
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Očakávaný seriál Mindhunter od famózneho Davida Finchera bude mať príchuť čierneho humoru, čo dokazuje aj neslušná ukážka

FILMY A SERIÁLY MINDHUNTER
Uložiť Uložené

Fincher je v seriálových vodách ako doma a je to na ňom vidieť.

O nadchádzajúcom seriáli Mindhunter sme vám písali v súvislosti s dvoma vydanými trailermi, no zastávame názor, že si zaslúži omnoho viac pozornosti. Podľa najnovšej ukážky totiž vidíme, že to nebude iba vizuálna a psychologická lahôdka, ale aj nenápadný žánrový koktejl s príchuťou čierneho humoru, podobne ako skvelé Fargo. Režíruje ho David Fincher, ktorý je zároveň aj výkonným producentom a zavedie nás do roku 1979, v ktorom vypočúvacie techniky a profilovanie ešte neboli na takej vysokej úrovni, ako sú dnes.

Dvaja agenti FBI zosobnení Jonathanom Groffom (Frozen, American Sniper) a Holtom McCallanym (Fight Club, Sully, Gangster Squad) preto vedú rozhovory s odsúdenými šialencami, aby sa následne pokúsili vyriešiť niektoré otvorené prípady. Ešte pripomíname, že všetko je adaptované z knižného bestselleru Mindhunter: Inside the FBI’s Serial Crime Unit a že si okrem spomínaných zahrajú napríklad Anna Torv (Fringe) či Cotter Smith (X2). 10 epizód odpremiéruje na Netflixe 13. októbra (října) a my si ho rozhodne nenecháme ujsť. Čo vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia