Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2017, 14:05
Čas čítania 0:00
Ivan J.

McGregor odkazuje Mayweatherovi, že ho rozbije. Na poslednej tlačovke nechýbali ostré slová ani špeciálny opasok

ŠPORT CONOR MCGREGOR FLOYD MAYWEATHER
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Posledná tlačová konferencia je za nami.

Floyd Mayweather a Conor McGregor sa v stredu večer opäť raz stretli zoči-voči. Udialo sa tak na úplne poslednej tlačovej konferencii pred dlho očakávaným súbojom v Las Vegas. A keďže tie predchádzajúce nám priniesli predovšetkým zábavu v podobe množstva kontroverzií a zaujímavých slovných konfrontácií, tešili sme sa aj na túto. Ešte predtým, než hlavní protagonisti zavítali do MGM Arény, bol predstavený špeciálny opasok, ktorý vytvorila organizácia WBC len pre tento zápas. Tzv. "The Money Belt" sa skladá z 3360 diamantov, 600 zafírov, 300 smaragdov, 1,5 kg zlata a kože z aligátora. O motiváciu majú teda obaja borci postarané.

Následne sme sa už konečne dočkali a na "miesto činu" dorazili obe hviezdy blížiaceho sa súboja. Prvý sa dostal k slovu írsky šampión a o veľkohubé vyhlásenia nebola núdza. "Sme pripravení na 12 kôl. Zlomím toho starého muža. S 8-uncovkami spravil chybu." Do mikrofónu dostal príležitosť prehovoriť aj Američan, v prejave bol však umiernenejší a dokonca vzdal svojmu súperovi poklonu, keď prehlásil, že má peknú kariéru a neočakáva ľahký súboj. Zároveň dodal, že v podobnej pozícii sa už ocitá 21 rokov a aj napriek tomu, že už bol zasiahnutý všetkým možným, stále je tu. Na záver ešte venoval múdre slová pre Conora: "Keď rozdáš rany, musíš ich vedieť aj prijať." Na rad prišli aj otázky od médií. Jedna z nich sa týkala toho, či je Conor ochotný na seba staviť podobne, ako to urobil Floyd. "Možno. Viem, že vyhrám. Takisto viem, že Mayweather má problém s hazardom. Možno to je aj dôvod toho, prečo musí bojovať." Prítomných novinárov zaujímal aj Floydov názor na nedostatočný rešpekt od jeho oponenta. "Vonku môžete povedať, čo chcete, ale v ringu sa veci zmenia." Definitívu o tom, kto z tejto hviezdnej dvojice je lepší, nám dá už najbližšie nedeľňajšie ráno.

Domov
Zdieľať
Diskusia