Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2017, 11:42
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Poliak má len 35 rokov, ale schválne sa snaží vyzerať dvakrát staršie, aby uspel na Instagrame. Viking od susedov si svoj štýl pochvaľuje

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Pawel pripisuje úspech na Instagrame zmene imidžu.

Pri pohľade na vypracovaného Pawela Ladziaka s bielymi vlasmi aj bradou by ti asi ani nenapadlo, že iba nedávno oslávil svoje 35. narodeniny. Pawel pochádza zo susedného Poľska a momentálne má na Instagrame viac ako 330-tisíc sledovateľov, za čo podľa jeho vlastných slov vďačí transformácii z bežného chlapíka po tridsiatke na vypracovaného muža v rokoch. Impulz premeniť svoje telo na svätyňu a dostať svoj výzor do bodu, v ktorom bude vyzerať možno aj dvakrát staršieho ako jeho skutočný vek, prišiel v časoch, keď mu začali sivieť vlasy a už sa nemohol pozerať na svoju zavalitú postavu.

Kedysi v puberte aktívne cvičil, ale tento životný štýl rýchlo opustil a až po tridsiatke sa doň pustil znovu naplno, čo mu spoločne so zmenou výzoru zabezpečilo obdiv zo všetkých strán. Fanúšikovia mu často hádajú vek nad 40 a nájdu sa aj takí, ktorí si myslia, že Pawel už musel osláviť minimálne šesťdesiatku. Neobišlo ho ani porovnávanie s talianskym milionárom Gianlucom Vacchim, avšak Pawel tvrdí, že sa o jeho existencii dozvedel až z komentárov pod vlastnými fotkami, ale vraj by sa nehneval, keby v päťdesiatke vyzeral ako charizmatický Talian v súčasnosti. 















Domov
Zdieľať
Diskusia