Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2017, 13:17
Čas čítania 0:00
Samuel Majdek Barbora Bakošová

Vyskúšali sme jedinú Jump Arénu na Slovensku. Ak máš od 3 do 99 rokov, zaskákať si tu môžeš aj ty

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zvládla naša moderátorka salto?

Zážitok z 27 pospájaných trampolín, kde najdlhšia má 20 metrov, smečovanie, vybíjaná, penová jama, skoky z veže do airbagu a mnoho ďalšieho. Toto všetko si môžeš vyskúšať v bratislavskej JUMP ARÉNE, ktorá predstavuje dokonalé miesto pre všetkých, ktorí milujú voľnosť. Pod dohľadom skúsených profesionálov sa tu môžeš naučiť akrobatické kúsky, o ktorých si vždy sníval.

Naša moderátorka Barborka neodolala a JUMP ARÉNU navštívila. Jej snom vždy bolo vedieť salto vpred a práve s touto výzvou do JUMP ARÉNY vstúpila. To, či sa jej ju podarilo splniť, sa dozvieš vo videu nižšie. Všetky informácie o JUMP ARÉNE nájdeš na oficiálnej webstránke. Na záver dodávame, že v JUMP ARÉNE organizujú narodeninové oslavy, teambuildingy a čo je najlepšie, cez mesiace júl a august v pracovných dňoch čaká na zákazníkov zvýhodnený vstup - 8,50€ za 60 minút

Tak čo, zvládla podľa teba Barborka salto?

Domov
Zdieľať
Diskusia