Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2017, 23:49
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Druhá séria obľubeného 13 Reasons Why sa oficiálne začala natáčať!

FILMY A SERIÁLY 13 REASONS WHY
Uložiť Uložené

Tešíte sa na pokračovanie príbehu plného emócii a zničených snov, alebo ste spokojní a druhú sériu už nechcete?

Netflixový 13 Reasons Why sa stal obrovským hitom a bolo viac než jasné, že sa čoskoro dočkáme série s poradovým číslom dva, ktorá sa však už nebude môcť naviazať na knižnú predlohu. O máloktorom seriáli sa v poslednej dobe hovorilo tak živo, ako o tomto a my sme vám už jeho pokračovanie načrtli v článku tu. V príbehu sa posunieme o čosi ďalej, pozrieme sa na príbeh Hannah z perspektívy ostatných postáv a jednotlivé epizódy budú opäť skákať medzi prítomnosťou a minulosťou. Právny konflikt medzi tínedžerkinými rodičmi, školou a Bryceom sa bude prehlbovať a zodpovieme si otázky, ktoré posledná časť ponechala nezodpovedané - či už tie týkajúce sa života Alexa Standalla, ozbrojujúceho sa Tylera alebo obľúbenca Claya.

Druhá séria obľubeného 13 Reasons Why sa oficiálne začala natáčať!
Zdroj: Netflix

Christian Navarro hrajúci Tonyho len nedávno pridal tweet, ktorým prezradil, že sa druhá séria oficiálne začala natáčať. Celý proces nakrúcania potrvá okolo šesť až osem mesiacov, takže by sme sa mohli dočkať nových epizód niekedy v období roku po premiére prvej trinástky. A hoci si viacerí kladiete otázky, či je vôbec potrebné pokračovať ďalej, rozhodnutie už necháme na vás ako jednotlivcoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia