Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2017, 0:56
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Experimentálne snímky od Blomkampoveho štúdia sľubujú divokú a netradičnú jazdu, akú sme ešte nezažili

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Upútavka nám predstavuje hneď viacero krátkometrážnych filmov. My sme zvedaví, čo z toho nakoniec bude.

Nie je tajomstvom, že režisér Neill Blomkamp (District 9) rozbieha svoje vlastné experimentálne filmové štúdio s názvom Oats Studios. Prvotné informácie sme si predstavili už v našom článku tu a dnes opäť prinášame pár noviniek. Ak poznáte Neillove snímky, tak viete, že jeho rukopis by sa dal najlepšie zaradiť do kategórie špinavého sci-fi. Krátkometrážne filmy, ktoré nám štúdio časom premietne, sa budú pravdepodobne niesť v podobnom svetle, avšak čerstvý trailer hovorí, že budú aj poriadne netradičné. Či už to v dobrom alebo zlom slova zmysle. 

Tieto indie projekty budú vydané online a to bez akýchkoľvek poplatkov. Cieľom je ich postupné premieňanie do celovečerných snímok podobne ako pri Districte 9 od samotného Blomkampa, ktorý by sa nedostal na strieborné plátna nebyť originálneho kraťasu. O čom budú zatiaľ ostáva veľkou otázkou. Pozrite si trailer nižšie a dajte nám vedieť, ako na vás zapôsobil.

Domov
Zdieľať
Diskusia