Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2017, 12:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Arnold Schwarzenegger sa vráti ako Terminátor aj v 6. diele. Rozdiel je v tom, že tentoraz sa o film postará otec série James Cameron

FILMY A SERIÁLY TERMINATOR: DARK FATE
Uložiť Uložené

James Cameron bude produkovať najbližší film o Terminátorovi a Arnie si to nenechá ujsť.

Terminátor stále nie je mŕtvy a pravdepodobne ani nikdy nebude aj napriek tomu, že nezarába a vlastne sa páči len málokomu. Genisys to už prehnalo a nebyť Číny, ide o pekný kasový prepadák. Paramount upustil z plánovanej trilógie a ukončil ju tak po prvom diele. Tým sa ale navždy zbavili možnosti natočiť ďalší film zo ságy, keďže v roku 2019 sa práva vracajú Jamesovi Cameronovi, a ten má s týmto svetom vlastné plány. 

Arnie v rozhovore pre Screen Daily potvrdil, že Cameron má pár skvelých nápadov a v ďalšom filme uvidíme aj ikonického hrdinu univerza. Nie je to samozrejme isté, ale na 99% to bude rola Terminátora. Cameron by nemal režírovať, keďže najbližších 10 rokov bude mať dosť práce s Avatarmi (ach). Na režisérsku stoličku by si mal zasadnúť Tim Miller (Deadpool) a film by do kín mohol zavítať v roku 2020. Arnie ešte dodal, že by v budúcnosti rád spolupracoval s Netflixom a že sa už o niečom možno jedná. Aká máte na ságu Terminátor názor vy? Chcete ešte vôbec nejaké ďalšie časti?

Domov
Zdieľať
Diskusia