Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2017, 14:01
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Luke Evans, Daniel Brühl a Dakota Fanning šliapu na päty sériovému vrahovi, zabíjajúcemu chlapčenských prostitútov v New Yorku 19. storočia

FILMY A SERIÁLY THE ALIENIST
Uložiť Uložené

Jack Rozparovač je síce minulosťou, ale zdá sa, že inšpiroval "kolegov" v Amerike...

Rok 1896, New York. Na jednej strane ohromujúce technologické inovácie, na tej druhej chudoba a bieda. Kriminálny reportér John Moore (Luke Evans) a psychológ Dr. Laszlo Kreizler (Daniel Brühl) vyšetrujú sériu krvavých vrážd. Zdá sa, že neznámy vrah si za obete vyberá výhradne chlapčenských prostitútov. Aký je však jeho motív? Kriminálny seriál The Alienist sa momentálne natáča v Maďarsku pod taktovkou režiséra Jakoba Verbruggena (Black Mirror).

Prvá séria by mala obsahovať desať epizód a okrem Evansa a Brühla sa môžeme tešiť aj na Dakotu Fanning (American Pastoral), Briana Geraghtyho (The Hurt Locker), Douglasa Smitha (Miss Sloane), Matthewa Sheara (Mistress America), Matta Lintza (Pixels), Roberta Wisdoma (The Wire) a Q'orianku Kilcher (The New World). Na sériu produkčne dohliadajú esá, ako Cary Fukunaga (True Detective), Eric Roth (Forrest Gump) či E. Max Frye (Foxcatcher). Prvá ukážka pôsobí parádne atmosféricky a temne, navyše disponuje kvalitným hereckým obsadením. Ak sa podarí scenár, mohli by sme sa dočkať naozaj kvalitného diela. Premiéra je naplánovaná ešte na tento rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia