Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2017, 13:10
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Režisér Oscarového filmu 12 rokov otrokom bude natáčať dokument o legendárnom Tupacovi. Z doposiaľ známych informácií sa máme na čo tešiť

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Za snímkou stojí aj Tupacova rodina

Po tom, čo sa nám tohto leta dostane biografického snímku z Tupacovho života, All Eyez on Me, o ktorom si viac môžete prečítať tu, sme obdržali ďalšiu prekvapivú informáciu. Na hviezdneho rapera Tupaca Shakura by sme sa mali pozrieť aj z pohľadu dokumentárneho filmu. O ten by sa mal z režisérskeho kresla postarať na Oscara nominovaný Steve McQueen (12 rokov otrokom, Hanba, Hlad). K projektu sa nedávno vyjadril nasledovne: "Som mimoriadne nadšený, že budem skúmať život tohto legendárneho umelca. V roku 1993 som navštevoval filmovú školu NYU a spomínam si na rozvoj hip-hopového sveta. Málokto, ak vôbec niekto žiaril, tak jasne ako Tupac Shakur. Teším sa na úzku spoluprácu s jeho rodinou a na prerozprávanie príbehu tohto talentovaného muža."

S dokumentom, ktorý by nám mal ukázať necenzurovanú pravdu dokonca vyjadrila súhlas i Tupacova matka, Afeni Shakur, ktorá v posledných rokoch svojho života vravela o veľkej túžbe vyrozprávať pravdivý príbeh jej syna. S podporou dokumentu prišla aj Tupacova teta, Gloria Cox, ktorá verí, že McQueenov film ukáže činy, rozhodnutia a slová jej synovca, hovoriace samé za seba. Gloria Cox sa na filme bude okrem iného podieľať aj ako výkonná producentka. Dokument má financovať Amaru Entertainment, ktorú založila Shakurova zosnulá matka. Produkčný tím ďalej dopĺňa Jayson Jackson (What Happened, Miss Simone?), White Horse Pictures (The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years) a Nicholas Ferrall. Overený režisér a informácie zo zákulisia priamo od raperovych najbližších. To znie zatiaľ dosť sľubne, čo poviete?

Režisér Oscarového filmu 12 rokov otrokom bude natáčať dokument o legendárnom Tupacovi. Z doposiaľ známych informácií sa máme na čo tešiť
Zdroj: Mirror.uk
Domov
Zdieľať
Diskusia