Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2012 o 10:08
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Far East Movement feat. Tyga - Dirty Bass

HUDBA
Uložiť Uložené

O pripravovanom albume Far East Movement s názvom Dirty Bass ste u nás už čo-to mohli prečítať a vypočuť. Projekt plný \\\party shitu\\\ a zvučných mien na featuringoch a produkciách dropuje 22. mája. Na titulnú skladbu sa pri featuringu dostal Tyga

Far East Movement feat. Tyga - Dirty Bass

O pripravovanom albume Far East Movement s názvom Dirty Bass ste u nás už čo-to mohli prečítať a vypočuť. Projekt plný "party shitu" a zvučných mien na featuringoch a produkciách dropuje 22. mája. Na titulnú skladbu sa k featuringu dostal Tyga z Young Money. Refrén tohto elektro club bangeru zabezpečila speváčka Kayla Kayla. Ak ešte pochybuješ o projekte s názvom Dirty Bass, daj si z neho ďalšie skladby, napr. Live My Life s Justinom Bieberom, Ride 4 U s Cudim, alebo Jello s Rye Rye. Ohlásený je aj singel If I Die Tomorrow s Bill Kaulitzom (tá holka z Tokio Hotel).

Far East Movement feat. Tyga - Dirty Bass

Domov
Zdieľať
Diskusia