Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2017, 20:26
Čas čítania 0:00
Valéria Frázová

Týchto 15 vecí prechádza hlavou ženám, keď musia nečakane prespať mimo domova u cudzieho muža

Uložiť Uložené

Nečakaný "sleepover" vie byť naozaj stresujúcim zážitkom.

Na každom novom dni je krásne to, že nevieš, ako skončí. A kde sa ocitneš. Preto sa občas dostávame do prekérnej situácie, kedy nás nekonečné nočné rozhovory prinútia spontánne prespať v mužskom byte. To so sebou nesie rad komplikácií, a to najmä vtedy, ak na ne nie sme pripravené. Ani psychicky ani fyzicky. Nemáme odličovač, kefku a inú potrebnú výbavu. Mozog nám pracuje na plné obrátky a každú situáciu sa snažíme vyhodnocovať čo najlepšie v náš prospech. Bohužiaľ nám väčšinou nezostáva nič iné ako improvizácia. Čo všetko nám prechádza hlavou, keď nečakane prespávame u chlapa, ktorý nie je náš frajer? 

1. Tváriš sa, že plánuješ ísť domov

Neplánuješ. Je pol 3 ráno, kto by sa o takomto čase presúval z postele do postele? Duplom ak skončila napínavá epizóda obľúbeného seriálu a chceš vedieť čo bude ďalej, alebo máte pred sebou ešte polovicu fľaše vína. 

2. Ideš na toaletu

Asi po 4 hodinách, kedy si sa neúspešnou autosugesciou snažila presvedčiť, že ti až tak treba, sa nakoniec zdvihneš. Ale rozhodne nechceš, aby ťa počul. Jednoducho v noci znie všetko 300x hlasnejšie a naše odskočenie si na "malú" svojou hlasitosťou pripomína Niagarské vodopády. Púšťaš umývadlo a myslíš na to, ako sa budeš tváriť, že si sa išla osviežiť. (S make-upom na tvári? To sotva.) Prípadne zapínaš ventiláciu, ktorá vytvorí výbornú zvukovú clonu. 

Týchto 15 vecí prechádza hlavou ženám, keď musia nečakane prespať mimo domova u cudzieho muža
Zdroj: cdn-webimages.wimages.net

3. Použité hygienické potreby

Je len jedna vec horšia ako hlasné cikanie. Červený týždeň v kombinácii s návštevou u muža. Dilema číslo jeden: mladý muž vlastní malý kôš na záchode, avšak nechceš, aby po tebe vyhadzoval použitý tampón. Dilema číslo dva: mladý muž nevlastní malý kôš na záchode a ty máš dilemu, kam si máš schovať použitú hygienickú potrebu. Plán akcie je jasný: nenápadne si strkáš balíček do vrecka, neskôr do kabelky a vyhadzuješ po odchode z bytu. Presne pre toto máme rady záchody v reštauráciách, nákupných centrách a v podstate kdekoľvek, okrem mužských bytov. Pretože majú také tie malé čarovné odpadkové koše a nemusíme sa cítiť trápne. 

4. Máš dilemu či sa odlíčiť
Nezobrala si si make-up. Plus tvoja pleť aktuálne nekričí "pijem 3 litre vody denne a príkladne sa stravujem" a navyše si biela ako stena. Je naozaj pripravený ťa takto vidieť? Rozhodneš sa neodlíčiť a v duchu si opakuješ, že jedenkrát ti to neublíži. (Kozmetička by ťa veru nepochválila.) Samozrejme ležíš čo najopatrnejšie, aby si si nerozmazala riasy, precízne nanesenú linku a nemala okolo očí šmuhy ako panda.

Týchto 15 vecí prechádza hlavou ženám, keď musia nečakane prespať mimo domova u cudzieho muža
Zdroj: www.enigma-mag.com

5. Nemáš si čo obliecť na spanie

Doma si bežne vystačíš s XXL tričkom, avšak dnes nutne potrebuješ aj tepláky, pretože nohy si si holila predvčerom a nechceš mu pri letmom dotyku pod paplónom pripomínať dikobraza. Požičiavaš si teda exkluzívne zelené tričko s nápisom SBS a tepláky značky Ecko, ktoré boli módnym hitom v roku 2007. Fashion Killa.

6. Nevieš či sa máš prezliecť pred ním, alebo ísť do kúpeľne

Na jednej strane, prečo by si sa mala hanbiť, veď spodné prádlo toho odhaľuje asi rovnako ako plavky. Na strane druhej tvoje "summer body" nie je celkom pripravené na veľkolepé odhalenie. Chcelo by to ešte zopár hodín vo fitku, menej pizze a viac šalátov. 

7. Čo s podprsenkou?
Dať si ju dole, nedať si ju dole? Keď si ju dole nedáš bude ťa celú noc obťažovať zarezávajúc sa do každého kúsku tvojho tela. Keď si ju dáš dole, budeš mať neustále stres, či ti práve nevhodne nestoja bradavky a či prsia nemáš príliš ovisnuté. Predsa len niektoré z nás už nemajú 18.

„Ach jo, blbá gravitace."

8. Nemôžeš zaspať

Doma si zvyknutá "prehadzovať sa" z jednej strany na druhú. Zrazu vedľa teba niekto leží a máš pocit, že každý jeden pohyb sa vyrovná otrasom ako pri zemetrasení a seizmograf by dosahoval hodnotu 8 na Richterovej stupnici. Plus máš trochu plný nos a bojíš sa, že budeš chrápať. Alebo že ho kopneš. Takže ležíš na chrbte a "čučíš" na strop.

9. Zobudíš sa skôr ako on
Po prebdenej noci, kedy si viac nespala ako spala, sa budíš o 7 ráno (2 hodiny pred ním) a už nevieš zaspať. 

10. Využiješ čas a robíš "update"
Veľmi opatrne vstávaš z posteľe a potichu sa vykrádaš z izby. Ideš opraviť "panda" make-up. Zotieraš otlačené zvyšky riasenky pod okom, samozrejme v pánskom byte nenachádzaš odličovacie tampóniky, takže sa uspokojíš aj s toaletným papierom. Nanášaš na neodlíčené oči ďalšiu vrstvu riasenky. Využívaš to, že spí a v kľude sa ideš hlasno a bez hanby vyčúrať. 

11. Chceš si umyť zuby
Zisťuješ, že nemáš kefku. Vlastne ani pastu. Tú si požičiavaš a veľmi profesionálne si čistíš zuby prstom. Extrémne situácie si vyžadujú extrémne riešenia. 

12. Snažíš sa spraviť si niečo s vlasmi

Už nie sú zďaleka čerstvo umyté a rozhodne nepripomínajú vlasy herečiek z filmov, ktoré sa zobudia strapaté a sexy. Volíš teda cop. V mužskej kúpeľni nevieš nájsť ani hrebeň, nie to kefu. Cop prerábaš šesťkrát, kým nestratíš trpezlivosť a nevykašleš sa na to. 

13. Ideš naspäť do postele

A ďalšiu hodinu tráviš na telefóne. Máš 11% baterky, baby na skupinovom chate ti neodpisujú, pretože spia a nevieš čo so životom. Snažíš sa očami po izbe hľadať nabíjačku. Misia neúspešná, čakáš kým sa zobudí. 


14. Nemáš si čo obliecť

Nakoľko si nečakala, že nebudeš spať doma, nemáš sa do čoho prezliecť. Ani čisté gaťky, ani čisté ponožky. Takže sprcha je síce super nápad, ale odkadáš si ju na doma. A v kútiku duše veríš, že nevyzeráš ako človek bez základných hygienických návykov.

15. Áno, chceš raňajky a kávu
„Nie, fakt v pohode. Najem sa doma, nerob si starosti."

Upozornenie: Vyššie uvedené skutočnosti sú prehnané do extrémov a nemusia platiť pre všetky zástupkyne nežného pohlavia.

Domov
Zdieľať
Diskusia