Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. apríla 2017, 23:02
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Len niektoré fotky na zoznamovacích appkách fungujú. Selfie či foto z kúpeľne sú zaručený prepadák, obyčajným obrázkom však takisto neuspeješ

ZAUJÍMAVOSTI ONLINE ZOZNAMKY
Uložiť Uložené

Väčšina ľudí robí tú najväčšiu chybu, pritom stačí tak málo.

Ak používaš zoznamovacie aplikácie, ako napríklad Tinder, Pokec, Badoo alebo Hinge, určite si už zažil tú nesmiernu dilemu, keď si nevedel, aké fotky do systému nahrať. Čo na profilovku? Nuž, práve vďaka poslednej menovanej zoznamovej aplikácii sa môžeš s nerozhodnosťou rozlúčiť, keďže prináša zaujímavé a užitočné informácie, ktoré používatelia podobných appiek rozhodne ocenia. Zamestnanci Hinge sa totiž prehrabali tisícmi fotografií, aby odhalila tie najlajkovanejšie fotografie a naopak tie, ktoré nikoho nezaujímajú. Všetky fotky označili niekoľkými z 35 rôznych nálepiek, podľa ktorých dokázali vyfiltrovať to, čo opačné pohlavie na fotkách najväčšmi priťahuje.

Len niektoré fotky na zoznamovacích appkách fungujú. Selfie či foto z kúpeľne sú zaručený prepadák, obyčajným obrázkom však takisto neuspeješ
Zdroj: Hinge

Poďme ale už však k samotným údajom. Prvé, čo z prieskumu vysvitlo bolo, že ak máš v takýchto aplikáciach nejaké fotky so Snapchat filtrom alebo slnečnými okuliarmi, okamžite sa ich zbav, všetko čo prekrýva tvár automaticky znižuje tvoju šancu na úspech. Ďalším zaujímavým poznatkom sú fotografie, kde je viac ľudí. Tie utekaj takisto zmazať, keďže získavajú podobne nízky počet lajkov ako fotografie s prekrytou tvárou. Nezáleží na tom, ako dobre tam s bratom vyzeráš alebo či sa fotíš s DiCapriom, lajkov bude jednoducho menej. Ten profil je o tebe, nie o nejakom hercovi, ktorý aj tak vyzerá lepšie ako ty.

Odporúčané
Sex a dick pics tu nefičia. Vyskúšala som zoznamovaciu aplikáciu pre introvertov. Ako dopadlo moje rande? Sex a dick pics tu nefičia. Vyskúšala som zoznamovaciu aplikáciu pre introvertov. Ako dopadlo moje rande? 4. augusta 2023, 12:30

Nefunguje pláž. Fotky odtiaľ sú takisto celkom solídne ignorované, tie ženské však fungujú takmer dvakrát efektívnejšie než mužské. Zaujíma ťa dôvod? Nuž, Hinge predpokladá, že väčšina konverzácií začína práve od fotiek a riešiť postavu hneď zo začiatku nepríde decentným členom zoznamovacej sa komunity práve najvhodnejšie. Ako teda zaujať? Najlepšie výsledky majú fotografie, kde robíš nejaký šport, beh, tenis. Opäť tu však ide o to, akú konverzáciu takéto fotky podnecujú.

Pre ľudí je skrátka omnoho jednoduchšie napísať, že milujú beh takisto, než človeku pochváliť selfie. Tie mimochodom takisto nefungujú. Zaručeným prepadákom sú aj fotky z kúpeľne. Ak však práve športom neholduješ, skús pri fotkách proste pozerať mimo kamery. Pomôže ti aj, ak si na zábere len ty a úspešné sú aj fotky s úsmevom, kde človeku vidno zuby. Jednou z najväčších chýb však je, že sa ľudia netvária na fotkách prirodzene. Proste to nerieš, nelez do cudzieho auta a netvár sa že je tvoje či sa nefoť s oblečením v prezliekacej kabínke.

Domov
Zdieľať
Diskusia