Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2017, 14:46
Čas čítania 0:00
Ján A.

Chris Pratt nadšene opísal pripravovaný Jurassic World 2 ako temnejšie a desivejšie pokračovanie s neočakávanými zvratmi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Aké originálne novinky prinesie Jurassic World 2?

Momentálne veľmi populárny herec Chris Pratt poskytol informácie ohľadom chystaného blockbusteru nasledujúceho roku. Na tlačovej konferencii dokončenej novinky Guardians of the Galaxy Vol. 2 sme sa teda dozvedeli nielen aktuality o tomto filme, ale šikovní reportéri vytiahli z Pratta aj žhavé fakty o Jurassic World 2. Podľa jeho slov môžeme očakávať desivejšie, temnejšie a prekvapivo natočené pokračovanie od režiséra J. A. Bayonu, ktorý pripraví druhý film po rebootovaní pôvodného Jurassic Park.

Pre pripomenutie, Pratt hrá rolu Owena, trénera dinosaurov a výskumníka v parku, ktorý chápe dinosaurov oveľa viac ako finančne motivovaní majitelia zábavného strediska budúcnosti. Chrisa uvidíme opäť v tejto úlohe aj v druhej časti, no počas rozhovoru neposkytol ďalšie fakty ohľadom jeho smerovania v príbehu. Snáď opäť uvidíme aj jeho "učiteľské" schopnosti na nových špeciálne zmutovaných zveroch tajných laboratórií komplexu.

Pratt sa taktiež vyjadril veľmi pozitívne aj k režisérovi projektu: "Je to pozoruhodný filmár. Ak uvidíte jeho thriller The Impossible alebo fantasy snímok A Monster Calls, pochopíte, že je naozaj suverénne vizuálny majster. Nechýbajú mu ani hlboké emócie a napätie. Myslím, že Jurassic World 2 bude omnoho desivejšou verziou, a taktiež aj trochu temnejšou, pričom rozšíri a posunie príbeh dopredu takým spôsobom, ako naozaj nečakáte a ani si vlastne nedokážete predstaviť."

Vyslovené slová Chrisa sa zhodujú s rovnakým výrokom režiséra z minulého roka, keď popisoval film ako temnejší a šokujúcejší. Je fantastické, že obaja majú totožné pocity zo sci-fi novinky. 

Chris Pratt  nadšene opísal pripravovaný Jurassic World 2 ako temnejšie a desivejšie pokračovanie s neočakávanými zvratmi
Zdroj: WallpaperCave
Domov
Zdieľať
Diskusia