Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2017, 16:32
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

E-sport turnaj Lenovo Legion Y-Games sa vracia do Bratislavy. Program zahŕňa súťaže v hrách ako CS: GO, LoL aj NHL 2017

TECH BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Zakrúžkujte si do kalendárov 22. a 23. apríl.

Náklady zápasov v elektronických športoch, známe mená z internetu či cosplay, kde opäť uvidíme prepracované kostýmy populárnych postáv z digitálnych hier. A chýbať, samozrejme, nebude ani Sajfa, Dev1 alebo taký Expl0ited.

Turnaj Lenovo Legion Y-Games po mesiacoch znovu otvorí svoje brány ako pre hráčov, tak aj pre širokú verejnosť, na ktorú čaká naozaj bohatý program. Miesto zostáva bez zmeny a čo sa týka dátumu, tak podujatie odštartuje už túto sobotu a potrvá až do nedele. Čo všetko je teda pre nás pripravené?

E-sport turnaj Lenovo Legion Y-Games sa vracia do Bratislavy. Program zahŕňa súťaže v hrách ako CS: GO, LoL aj NHL 2017
Zdroj: Y-Games

Okrem turnajov v hrách ako Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone, Dota 2 alebo FIFA (po novom aj NHL) 2017 nás čakajú aj diskusie s pozvanými hosťami vrátane exhibičných zápasov populárnych streamerov. Organizátori tiež spomínajú outdoorovú Laser arénu, Escape Room a moderné technologické inovácie v podobe herných počítačov od popredných výrobcov z celého sveta. Posledný deň turnaja Y-Games 2017 zase ponúkne finálové zápasy medzi tými najlepšími tímami či samostatnými hráčmi. 

Odporúčané
KVÍZ: Spoznáš bratislavské kluby podľa fotky? Ukáž, aký si párty lev KVÍZ: Spoznáš bratislavské kluby podľa fotky? Ukáž, aký si párty lev 19. marca 2024, 11:00

"Výnimočnou bude aj nová interaktívna súťaž pripravená pre návštevníkov turnaja. Počas nej budú diváci plniť určené „questy“ a za zvládnutie všetkých dostanú vecné ceny. Navyše jeden šťastlivec si odnesie z turnaja novú PS4 Pro, ktorú do súťaže venovala spoločnosť ProHR. Stačí vyplniť tombolový lístok v stánku tejto spoločnosti a konzola môže byť vaša."

Dátum konania: 22. a 23. apríl

Miesto kanania: Bratislava, FIIT STU

Cena vstupenky pre verejnosť: online 6 eur (na mieste 8 eur)

Domov
Zdieľať
Diskusia