Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2017, 15:27
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Najkrajšie Slovenky a Češky na Instagrame: Dievčatá z našich krajov, ktoré si ťa získajú nielen svojím očarujúcim vzhľadom

REFRESHER INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Po dlhšej pauze opäť fresh slečny z našich končín.

Od posledného dielu o najkrajších Slovenkách a Českách na Instagrame uplynula celkom dlhá doba, a tak je načase si tento obľúbený seriál trochu pripomenúť. Ako už býva zvykom, aj do dnešného článku sme vybrali štyri profily dievčat, po ktorých zhliadnutí budete mať zaiste lepší deň. Predstavíme vám štyri krásky z našich krajov, ktoré nás zaujali nielen perfektnými fotkami na Instagrame. Každá z nich sa venuje nejakej zaujímavej aktivite, a tak veríme, že očaria i vás. Nebudeme už ďalej zdržovať, veď vieme, že aj tak sa tešíte najmä fotografie.

Poznáš krásnu a zaujímavú Slovenku alebo Češku alebo si ňou ty sama? Chcela by si sa objaviť v ďalšej časti? Instagram nám môžeš posielať na mail [email protected] a možno sa objavíš v ďalšom diele.


@denisa.vysnovska

Táto krásna Slovenka by rozhodne nemala ujsť vašej pozornosti. Okrem sociálnych sietí ju môžete poznať aj zo súťaže krásy Miss Universe 2015. Denisa na svojom profile zverejňuje fotografie outfitov, no objavujú sa aj selfie. Nás zaujal najmä jej očarujúci úsmev, ktorý rada ukazuje. Denisa rada navštevuje rôzne zaujímavé lokality, a tak si na svoje prídu aj milovníci pekného prostredia.

@hanka.zavodna

Ryšavka Hanka má skúsenosti s modelingom a onedlho ich môže zúročiť v blížiacej sa súťaži Miss Slovensko 2017. V obľúbenej súťaži krásy Hanka zabojuje o titul krásy a nám už neostáva nič iné, len zaželať veľa úspechov.

@sashakubisova

Alexandra nás zaujala svojou prirodzenou krásou a prenikavými modrými očami. Venuje sa modelingu, vďaka ktorému veľa cestuje a spoznáva rôzne európske metropoly. Veríme, že očarí aj vás.

@nicolabechynova 

A sme na konci dnešného dielu. Posledná kráska, na ktorú sa dnes pozrieme je Češka Nikola. Venuje sa modelingu, rada cestuje a ak by ste sa chceli o jej živote dozvedieť niečo viac, stačí ju sledovať na jej blogu.


Anketa:
Ktorá kráska ťa zaujala najviac?
1. Denisa
2. Hanka
3. Alexandra
4. Nikola
5. všetky
1. Denisa
12 %
458 Hlasov
2. Hanka
10 %
374 Hlasov
3. Alexandra
14 %
551 Hlasov
4. Nikola
50 %
1914 Hlasov
5. všetky
14 %
529 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia