Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2017, 9:51
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Slovák pašoval 1,4 tony marihuany v hodnote 8 miliónov eur v kamióne. Oficiálne sa tváril, že preváža citrónovníky a olivovníky

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložiť Uložené

Slovenský občas si kvôli marihuane celkom zavaril.

Zvyčajne sa ku nám dostávajú informácie o pašovaní drog len zo zahraničia, avšak z času na čas musí predsa mať v podobných operáciách prsty aj Slovák. Najnovšie sa do povedomia dostal slovenský vodič kamiónu, ktorý prevážal marihuanu, ale nerobil to na našom území, pretože ho zadržali až policajti v Taliansku. Ako informoval denník Sme, nemenovaný slovenský vodič bol zastavený pri bežnej kontrole niekoľko kilometrov od talianskych hraníc s Rakúskom a miestni strážcovia zákona sa veru nevedeli vynadívať na kontraband, ktorý bol vo vozidle starostlivo ukrytý. Kamión mal samozrejme v oficiálnych prepravných dokumentoch napísané, že jeho vodič prepravuje len obyčajné sadenice olivovníkov a citrónovníkov, avšak pravda bola taká, že policajti po pár sekundách objavili až 1,4 tony marihuany v hodnote asi 8 miliónov eur, pretože hneď po otvorení vlečky kamiónu im bolo jasné, že takto citrónovníky určite nevoňajú.

Zatiaľ nie je jasné, čo sa so Slovákom stane, ale pravdepodobne ho čaká súd a následne aj trest, pretože pašovanie viac než jednej tony marihuany, to nie je žiadna preprava drogy pre svoj osobný účel. Len 42-ročný chlapík dokonca mlčí a nechce policajtom prezradiť vôbec nič o tom, odkiaľ marihuana vlastne pochádza a pre koho ju prepravoval, a tak si na rozuzlenie prípadu ešte budeme musieť počkať.

Ilustračné foto


Domov
Zdieľať
Diskusia