Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2017, 17:25
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Z Brada Pitta sa vo vojnovom filme od Netflixu stáva netradičný generál, ktorý sa pokúsi zachrániť Afganistan

FILMY A SERIÁLY BRAD PITT
Uložiť Uložené

Netflix už dávno nie je len streamovacou službou s pár originálnymi seriálmi. Do popredia tlačí aj svoje filmy a War Machine vyzerá ako jeden z tých podarenejších.

Z traileru je jasné, o čom bude najnovší film Brada Pitta. Ten sa v spolupráci s Netflixom vžil do kože generála Glenna McMahona (podľa generála Stanleyho McChrystala), ktorého sebavedomie a plány boli zrazené istým žurnalistom. Očakávať môžeme ostrú satiru amerického ťaženia v Afganistane prelínajúc sa s dramatickými prvkami. Ako trailer zapôsobil na vás?

Okrem Pitta uvidíme aj hercov a herečky, ako napríklad: Emory Cohen, RJ Cyler, Topher Grace, Anthony Michael Hall, Anthony Hayes, John Magaro, Scoot McNairy, Will Poulter, Alan Ruck, Lakeith Stanfield, Josh Stewart, Meg Tilly, Tilda Swinton a Sir Ben Kingsley. O scenár a réžiu sa postaral David Michôd (Animal Kingdom). War Machine vypustí Netflix už 26. mája 2017. 

Domov
Zdieľať
Diskusia