Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2017, 8:43
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Stačí žene 13 centimetrov? Vtipný slovenský skeč o prvom sexuálnom zážitku, v ktorom možno nájdeš aj neskúseného samého seba

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Prvý sexuálny zážitok je veľkou neznámou.

Koncom decembra minulého roku sa na našom webe objavil prvý skeč od Edyna, čiže jedného z novších prírastkov na našej internetovej scéne. Najskôr si zobral do parády rozdielne typy frajerov, či už príživníkov alebo sladkých romantikov, a po niekoľkých mesiacoch sa hlási znovu a opäť stavil na tému úzko súvisiacu so vzťahmi. Zameral sa na intímnejšiu stránku vzťahového života, teda dokonca jej úplného začiatku, a vo svojom skeči sa ťa pokúsi pobaviť situáciami, ktoré prežíva človek ešte pred tým, než stratí svoju sexuálnu nevinnosť. Prvý sexuálny zážitok je veľkým dobrodružstvom a to najmä v dobe internetu, keď sa všetko dá v priebehu niekoľkých sekúnd vyhľadať a hocikto ti ochotne poradí s tým, ako by to pri tvojom prvom sexe malo vyzerať. Alebo radšej, ako by to vyzerať nemalo?

Domov
Zdieľať
Diskusia