Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2017, 11:08
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

3. séria Farga konečne v poriadnom traileri! Dostaneme rovnako šialené postavy a skvelé epizódy, ako v prvých dvoch sériách?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Noah Hawley sa spolieha hlavne na herecký talent všetkých zúčastnených.

Úprimne, trošku sa o 3. sériu Farga bojím. Niečo podobné som cítil po prvých dvoch epizódach 2. série, tá ma však nakoniec strhla neuveriteľným spôsobom. Odvtedy sa však mnohé zmenilo. Tvorca seriálu Noah Hawley cítil, že potrebuje vytvoriť aj niečo iné, a tak sa postaral o Legiona, ktorý onedlho skončí svoju prvú sériu (pričom tá druhá je už teraz potvrdená). Aby toho nebolo málo, Hawley chystá ďalší seriál, pri ktorom bude vystupovať minimálne ako výkonný producent, skôr však ako showrunner/scenárista. V prípade, že si Hawley nebude robiť niekoľkoročné pauzy, je úplne prirodzené, že sa toto zaťaženie prejaví aj v kvalite jeho projektov. Teda ak nie nadčlovek. Strašne mu držíme palce a veríme, že minimálne 3. séria Farga bude stále držať kvalitu tohto výnimočného seriálového projektu. Bohužiaľ, ani po prvom oficiálnom traileri však nemáme ani zdania o tom, či je k tomuto cieľu aspoň trošku blízko. Nakoniec, presvedčte sa sami. V každom prípade, prvá časť dorazí už 19. apríla 2017. Ak sa o seriáli, jeho deji a postavách chcete dozvedieť viac, klikajte sem. 

Domov
Zdieľať
Diskusia