Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2017, 18:16
Čas čítania 0:00
Simona K.

Dievčatá z F*CK THEM vyrážajú na klubové turné. Tieto ženy dokážu spraviť rovnakú párty ako naši najlepší DJs

Uložiť Uložené

GIRLS GIRLS GIRLS tour sľubuje všetkým ženám vstup zadarmo.

O mužoch za dj-skými pultami, hlavne na československej hudobnej scéne, sa už čo-to popísalo. Táto tvorivá skupina ľudí sa neustále rozrastá o nové talenty, a to nielen o tie mužské. F*CK THEM preto prichádza s úplne fresh konceptom a vyráža na GIRLS GIRLS GIRLS tour po Českej a Slovenskej republike. Počas dvoch mesiacov sa vo vybraných mestách odprezentujú tri ženy, ktoré ťa rozhodne presvedčia o svojom hudobnom vkuse. 

Dievčatá z F*CK THEM vyrážajú na klubové turné. Tieto ženy dokážu spraviť rovnakú párty ako naši najlepší DJs
Zdroj: fckthemcom

Nika Mi (Slovensko), Masha LWP (Ukrajina) a JUGG (Francúzsko) ťa svojou hudobnou selekciou presvedčia, že aj ženy dokážu spraviť "naloženú" párty. Prvý event očakávaj už 24. marca v Dolnom Kubíne v KLUBE 77 a postupne sa predstavia aj v ostatných väčších mestách. Každá z dievčat je iného pôvodu, čo pridáva celej tour na originálnej diverzite, a aj preto sa každá párty bude niesť na vlne odlišných hudobných štýlov. Už teraz sa môžeš tešiť na rozhovory s jednotlivými dievčatami, v ktorých odprezentujú seba a najmä svoj hudobný vkus, aby si vedela, na čo sa môžeš tešiť.

Azda najatraktívnejším prvkom GGG tour je darček venovaný exkluzívne nám ženám - free vstupy na všetky zastávky. A myslíme si, že párty v klube plnom žien nepoteší len nás. Chlapci, nemáte za čo. 

 Na zastávkach tour sa v spolupráci s Freshfem budú konať taktiež súťaže o zaujímavé ceny, tak si priprav outfit, pozvi kamošky a vidíme sa!

Domov
Zdieľať
Diskusia