Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2017, 11:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C-ho HYPE TOUR je v plnom prúde. Sleduj zopár záberov, kontroluj zvyšné zastávky a priprav sa na dokumentárny film

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Prinášame vám krátke video z tour k Pil C-ho debutovému albumu HYPE a tiež zoznam zastávok, na ktoré sa ešte môžete tešiť.

Záver uplynulého roka bol veľmi plodný na očakávané slovenské rapové albumy. Medzi nimi sa konečne objavil aj ten od Pil C-ho, ktorý dostal názov HYPE a bez akýchkoľvek pochýb naplnil všetky očakávania aj tých najnáročnejších fanúšikov. Ako už býva zvykom, k podobnému projektu patria aj videoklipy a samozrejme aj tour, ideálne v obrovských rozmeroch. No a presne taká prebieha už od konca januára. Pil C s dvorným Special Beatzom majú za sebou už jedenásť koncertov, a to sú ešte len v tretine všetkých plánovaných zastávok pred začiatkom festivalovej sezóny.

V pláne sú aj tri krsty, a to v Prahe, Bratislave a Košiciach, k tým sa však ešte určite časom dostaneme a upozorníme vás na ne. Teraz vám prinášame zopár záberov z posledného živého vystúpenia v Trenčíne, kde vystupoval aj ďalší CBG rider Fábio. Zároveň snáď už môžeme oznámiť, že sa chystá aj dokumentárny film z HYPE TOUR z objektívu šikovného Mikiho Bada, ktorý by mohol uzrieť svetlo sveta už počas leta. Na záver by sme vás ešte radi pozvali na najbližšiu zastávku už tento piatok v pražskej Uhelne a samozrejme pripájame aj zoznam tých ďalších. 

Pil C-ho HYPE TOUR je v plnom prúde. Sleduj zopár záberov, kontroluj zvyšné zastávky a priprav sa na dokumentárny film
Domov
Zdieľať
Diskusia