Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2017, 15:31
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Najšťastnejší tipér urobil z 20 centov 500-tisíc eur. Stávka na dostihy mu v priebehu pár sekúnd zmenila život

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Podobná stávka sa ti podarí len raz za život.

Dôchodca zo severného Londýna zažil pred niekoľkými hodinami jeden z najkrajších momentov svojho života. Ešte predtým sa vydal do stávkovej kancelárie Ladbrokes, kde stavil na sedem rôznych koní v dostihoch konajúcich sa neďaleko Doncasteru, pretože je celoživotným fanúšikom týchto konských závodov. Investoval celkovo 2 libry do akumulovanej stávky obsahujúcej až 6 tipov a potom sa spokojne vydal domov, kde priebežne sledoval výsledky. Všetko spočiatku išlo podľa plánov, lenže potom zazrel, že jeden z jeho tipov nevyšiel a on na tiket prakticky zabudol, pretože ho považoval za prehratý.

Našťastie preňho, ostatné tipy mu vyšli a aj bez jedného správneho predpokladu, kvôli ktorému sa výhra odrážala od základu 20 centov, sa odrazu stal majiteľom 456-tisíc libier, čo je v prepočte takmer 530-tisíc eur. O jeho výhre ho pritom museli informovať až zástupcovia stávkovej kancelárie, ktorí mu chceli telefonicky pogratulovať, a nemenovaný výherca dlho nemohol svojmu šťastiu uveriť. V telefonickom rozhovore sa ho spýtali, ako by si želal peniaze obdržať a to ešte ani on sám nevedel. Stávková kancelária nakoniec poznamenala, že šťastný dôchodca zrejme bude výsledky sledovať oveľa pozornejšie a ktovie, či sa mu niečo podobné podarí znovu.  

Najšťastnejší tipér urobil z 20 centov 500-tisíc eur. Stávka na dostihy mu v priebehu pár sekúnd zmenila život
Zdroj: Wikimedia Commons
Domov
Zdieľať
Diskusia