Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2017, 16:55
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Festival Hip Hop Žije 2017 pridáva ďalšie mená do line-upu. Tešiť sa môžeme na Ega, Moma, Logica a mnoho ďalších

REFRESHER FESTIVAL HIP HOP ŽIJE
Uložiť Uložené

Najväčšia rapová udalosť pod holým nebom na Slovensku bude v aktuálnom roku oslavovať svoje piate narodeniny.

Už samotné počasie nasvedčuje, že sa končí zima a opäť sa nezadržateľne blíži festivalová sezóna, ktorá sa aj na Slovensku teší veľkej obľube. Medzi tie najnavštevovanejšie patrí nepochybne aj bratislavský festival Hip Hop Žije, kde sa každoročne stretne kompletne celá československá rapová scéna, a to vrátane najzásadnejších mien aj nováčikov. A, samozrejme, zahraniční headlineri. V tomto roku oslávi HHŽ už svoje piate narodeniny, čomu by mala odpovedať aj samotná úroveň. Organizátori už zverejnili prvé veľké mená a teraz prichádza čas aj na ďalšie.

Na Hip Hop Žije 2017 s určitosťou svoju show predvedie aj Ego, snáď už aj so skladbami z chystaného sóla, Marpo s Troublegangom, Logic, Momo, Vladis, Majself, GR Team a tiež Karlo, resp. Gumbgu. V kalendári si teda poriadne označ dátum od 30. júna až do 2. júla. No a čo sa týka lístkov, tak tie si môžeš zakúpiť napríklad hneď na oficiálnej stránke www.hiphopzije.sk za zatiaľ podstatne zvýhodnenú cenu, ktorá sa bude postupne navyšovať. 

Festival Hip Hop Žije 2017 pridáva ďalšie mená do line-upu. Tešiť sa môžeme na Ega, Moma, Logica a mnoho ďalších
Domov
Zdieľať
Diskusia