Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2017, 12:12
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Tokijská garáž plná áut za milióny eur. Zopár kúskov v nej vraj dokonca patrí členom legendárnej Yakuzy

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Členovia Yakuzy a významní podnikatelia vedia, ako si užívať život.

Japonská mafia zvaná aj Yakuza sa vďaka filmom, seriálom či článkom preslávila po celom svete a všetci dobre vedia, že si s týmito chlapcami zbytočne začínať netreba. Na druhej strane, ak sa človek prechádza po japonskom Tokiu a odrazu narazí na rozľahlú garáž, v ktorej už z ulice vidí hromadu luxusných áut a nikto mu nebráni, keď chce nazrieť dnu, bola by škoda nezachytiť štvornohé tátoše na kameru.

Video tvorcu Living in China je ešte spred niekoľkých mesiacov, ale vďaka zahraničným médiám sa dostalo do popredia až teraz a veruže je na čo pozerať. V garáži by si mohol zahliadnuť všemožné autá, či už staršie alebo mladšie, a rovno desiatky kusov za desiatky miliónov eur. Nechýbajú značky ako Rolls-Royce, Lamborghini či samozrejme Ferrari a pri pohľade na niektoré vozidlá ti musí byť jasné, že ich vlastníci majú ku Yakuze mimoriadne blízko, pretože ich vozidlá sú pokryté japonskými symbolmi a ilustráciami. Človeku sa až nechce veriť, že sa toľko exkluzívnych áut môže nachádzať na jedinom mieste, ale ak sa dajú dohromady prostriedky členov japonskej mafie a významných podnikateľov, inak to asi ani dopadnúť nemohlo.

Domov
Zdieľať
Diskusia