Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Philip Morris.
26. júla 2024 o 14:30
Čas čítania 1:50
Sponzorovaný obsah

Bezdymová zóna priniesla množstvo noviniek a festivalových vychytávok

Bezdymová zóna priniesla množstvo noviniek a festivalových vychytávok
Zdroj: Philip Morris
ZAUJÍMAVOSTI FESTIVAL POHODA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Takto sa zabávali návštevníci festivalu Pohoda v bezdymovej zóne.

Aj napriek tomu, že nepriaznivé počasie ukončilo festival Pohoda skôr, jej dospelí návštevníci mohli počas úvodných dvoch dní navštíviť opäť Bezdymovú zónu, ktorú priniesla spoločnosť Philip Morris. Užiť si mohli kvalitný humor vďaka známym stand-up komikom, koncerty mladých slovenských hudobníkov, ale aj zaujímavú talkshow o asfalte z recyklovaných ohorkov a nechýbalo ani množstvo súťaží a vychytávok.

philip morris
Zdroj: Philip Morris

Veľa smiechu a radosť z hudby

Aj za dva dni stihol priniesť festival Pohoda v Bezdymovej zóne dospelým návštevníkom nabitý program vďaka rôznym hudobným hosťom, komikom či dídžejom. Programom sprevádzala známa moderátorka Vera Wisterová. Nezabudnuteľné vystúpenie si pre návštevníkov pripravili populárni stand-up komici Simona First a Ivan Kostra. Tanečné DJ sety zastrešili pablik_dj a na pódiu stihol v piatok odohrať koncert mladý slovenský hudobník The Curly Simon so skupinou.

philip morris
Zdroj: Philip Morris

„Renesančná“ talkshow s kvízom

Zodpovednosť a udržateľnosť idú ruka v ruke s filozofiou festivalu Pohoda. Ako túto tému rieši Philip Morris, sa dozvedeli návštevníci vďaka zaujímavej talkshow Rok asfaltu – Renesancia v recyklácii. Moderovala ju komička Simona First, ktorá spovedala Huga Repáňa, zakladateľa svetovo známeho start-upu Reneso.

Odporúčané
Búrka na Pohode: Takýto strach som ešte nikdy nezažila, premočené oblečenie a zimu v kostiach cítim ešte teraz (Reportáž) Búrka na Pohode: Takýto strach som ešte nikdy nezažila, premočené oblečenie a zimu v kostiach cítim ešte teraz (Reportáž) 13. júla 2024 o 19:30

„Hugo je úkaz. Pre mňa je jedinečným zosobnením toho, že keď sa chce, tak sa dá. Mladý, dynamický chalan, ktorý prišiel so skvelým nápadom recyklovať cigaretové ohorky a tabakové náplne a nezľakol sa byrokracie. Vďaka pomoci mecenášov a zodpovedných firiem dnes môžeme byť ako Slovensko prví na svete, čo máme asfaltovú cestu v Žiari nad Hronom s prímesou Hugovho granulátu,“ povedala Simona First, ktorá sa spoznala s Hugom Repáňom práve vďaka recyklácii.

Mimochodom, do zberu použitých tabakových náplní sa zapojili aj všetci dospelí návštevníci festivalu. V areáli Pohody bolo umiestnených až 70 špeciálnych košov na použité tabakové náplne a ohorky z cigariet, ktoré následne odviezla firma Reneso na recykláciu.

philip morris
Zdroj: Philip Morris

Množstvo vychytávok a súťaží, i do Japonska

Popri hlavom programe čakala na návštevníkov Bezdymovej zóny ďalšia skvelá zábava.  Okrem produktových noviniek si mnohí vyskúšali augmentovanú realitu, ďalší mohli vyhrať napríklad voucher na drink alebo mochi občerstvenie, brunch a množstvo ďalších cien. A nielen to, dospelí užívatelia nikotínových produktov mali možnosť zapojiť sa do súťaže o zájazd na Together X event v Japonsku. 

Každý dospelý návštevník, ktorý zavítal do Bezdymovej zóny, si mohol tiež odniesť nezabudnuteľnú spomienku z festivalu z glambot fotokútika, dať sa festivalovo nastylovať  a vychutnať si pohodovú atmosféru.

„Festival Pohoda odštartoval letnú a festivalovú bezdymovú sezónu. Mrzí nás, že festival musel pre nepriazeň počasia skončiť skôr, avšak bezpečnosť návštevníkov a hostí je prvoradá. Aj keď sobotný program vrátene hudobnej show ADONXSA nepokračoval, o jeho nový song v spolupráci s IQOS neprídete a už čoskoro si ho budete môcť vypočuť,“ uviedla na záver Beáta Kujanová, komunikačná manažérka Philip Morris Slovakia.

philip morris
Zdroj: Philip Morris
Upozornenie: Bezdymové zariadenia IQOS nie sú bez rizika. Dodávajú nikotín, ktorý je návykový. Sú určené len pre dospelých, ktorí by inak pokračovali vo fajčení alebo v užívaní iných nikotínových výrobkov.
Domov
Zdieľať
Diskusia