Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2017, 16:56
Čas čítania 0:00
Tomáš Macho

Takto bude vyzerať Samsung Galaxy S8! Prekrásny minimalistický dizajn a žiadne mechanické domovské tlačidlo

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Prvá tlačová fotografia mesiac pred predstavením.

Ako sme vás pred pár dňami informovali, na svetlo sveta prišli dve roztrasené a nie príliš zreteľné videá zachytávajúce zatiaľ nepredstavený Samsung Galaxy S8 a hoci sme na nízku kvalitu materiálov pri predčasných únikoch zvyknutí, dnes sa udial úplný opak. Za zverejnením prvej, dovolíme si tvrdiť oficiálnej tlačovej fotografie vlajkovej lode kórejskej spoločnosti, stojí Evan Blass. V rámci androidových smartfónov ide o kráľa únikov a na svedomí má rozšírenie podpultových informácií o mnohých zariadeniach, spomenieme Moto X, Sony Xperia Z1s, Galaxy S7 či HTC 10.

Čo sa týka samotnej fotografie, tá len potvrdzuje predchádzajúce dohady o tom, že Samsung definitívne odstráni mechanické tlačidlo z prednej plochy a nahradí ho softvérovým, pričom senzor odtlačkov prstov presunie na zadnú stranu. Tenké rámčeky po oboch krajoch tak budú obsahovať iba ďalšie nevyhnutné senzory spolu s fotoaparátom a my sa tak môžeme tešiť na väčší displej umiestnený v rovnako veľkom tele (špekuluje sa až o uhlopriečke 6 palcov). Konkrétne technické špecifikácie, respektíve dohady o nich, sa rôznia, no už 29. marca sa počas koferencie v New Yorku všetko vyjasní. Na pulty obchodov by sa novinka mala dostať už niekedy v apríli. 

Takto bude vyzerať Samsung Galaxy S8! Prekrásny minimalistický dizajn a žiadne mechanické domovské tlačidlo
Zdroj: Evan Blass
Domov
Zdieľať
Diskusia