Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2017, 18:14
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Will Smith a Joel Edgerton chránia v prvej ukážke R-kového policajného fantasy od režiséra Suicide Squad spoločnosť zloženú z ľudí a nevšedných tvorov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér David Ayer zatúžil po väčšej slobode pri tvorení, a preto so svojou snímkou Bright odišiel pod krídla Netflixu. Snáď to teda bude stáť za to.

Komiksová tímovka Suicide Squad síce dokázala premeniť svoju nočnú oscarovú nomináciu, bolo to však „iba“ v kategórii za najlepší Makeup, čo na výslednom sklamaní zo snímky vôbec nič nemení. Režisér David Ayer (Street Kings, Patrola, Fury), ktorý sa musel potýkať s nemalými zásahmi štúdia Warner Bros., si tak nutne potrebuje napraviť chuť a nadviazať tak na kvalitu svojich starších počinov. A ako už nejaký ten čas vieme, túžba po väčšej slobode pri tvorení ho nakoniec zaviedla k známemu streamovaciemu gigantovi menom Netflix. Pod jeho hlavičkou totiž vzniká zaujímavo vyzerajúci policajný fantasy thriller Bright, ktorý sa nám dnes navyše odhaľuje aj úplne prvými zábermi v podobe krátkeho teaser traileru.

Vo filme nahliadneme do sveta ľudí, medzi ktorými existujú aj také fantastické tvory, akými sú napríklad víly, elfovia či orkovia, pričom v centre diania príbehu sa ocitne policajná dvojica tvorená človekom (Will Smith - I Am Legend, Bad Boys) a orkom (Joel Edgerton - The Great Gatsby, Warrior). Ich bežná rutina sa však jedného dňa nečakane zmení, keď sa na scéne ukáže mocný kúzelný prútik. Ide o neuveriteľne silnú a vysoko ilegálnu zbraň, ktorá môže v rukách jedinca so zlými úmyslami spôsobiť obrovské škody. Režíruje už vyššie spomínaný Ayer, o scenár sa postaral Max Landis (Chronicle, American Ultra, Victor Frankenstein) a okrem Smitha a Edgertona sa objaví aj Noomi RapaceLucy Fry či Édgar Ramírez. Premiéry na Netflixe by sme sa mali dočkať niekedy v decembri 2017. Čo hovoríte na prvé zábery? A dáte snímke Bright šancu? Pre ďalšie informácie klikajte sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia