Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2017, 12:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

P Money, Smack, Nobodylisten a ďalší ovládnu už čoskoro pražské MeetFactory

REFRESHER
Uložiť Uložené

Reprezentant špičky grime UK scény sa v Prahe predstaví už 10.3. a chýbať nemôže ani domáci zástupca Smack.

V jeseni minulého roku sa Smackovi podarilo dotiahnúť celú bandu mc's a dj's z UK do vypredaného Roxy, ktoré bude na túto párty spomínať ešte veľmi dlho, keďže v niektorých momentoch sa otriasalo v základoch. Hlavým hosťom bol vtedy P Money, ktorého už hádam fanúšikom grime scény už nie je potrebné predstavovať. Aktuálne patrí v tomto špecifickom hudobnom žánri v UK medzi špičku, čo potvrdil aj debutovým albumom Live + Direct, ktorý vyšiel koncom novembra 2016.

Z nadpisu už je snáď všetkým jasné, že P Money navštívi Prahu opäť a tentokrát so sebou vezme aj ďalšieho talentovaného hosťa, ktorým bude Slay z Manchesteru. Spoločne sa 10.3. pokúsia zbúrať obľúbený priestor v MeetFactory, ktorý kapacitne aj atmosféricky posunie tieto grime shows na ešte vyššiu úroveň. Okrem nich sa samozrejme predstaví aj domáci Smack, ktorý dlhodobo predvádza snáď najlepšie živé vystúpenia spomedzi všetkých československých interpretov a ako keby toho už tak nebolo dosť, chýbať nebude ani snáď najlepší domáci DJ - Nobodylisten. Lístky si môžeš zakúpiť napríklad už teraz na stránke www.meetfactory.cz. Vidíme sa!

Domov
Zdieľať
Diskusia