Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2017, 11:56
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Kovové telo a poriadna výdrž. K smartfónu Lenovo K6 Power teraz dostaneš šikovný smartband úplne zdarma

TECH LENOVO
Uložiť Uložené

Ponuka, ktorá sa neodmieta.

Lacný, kovový a so slabšou, no stále schopnou výbavou. Aj tak by sa dal v krátkosti definovať počin od Lenova, model K6 Power, ktorého pýcha spočíva v nadštandardne dobrej výdrži batérie na jedno nabitie. A pokiaľ smartfón aj bezdrôtovo prepojíme s inteligentným náramok Fitness Band G02, tak používateľ oboch zariadení nadobudne prístup k informáciám o jeho dennej pohybovej aktivite alebo priebehu spánku. Ten so svojou špecifickou funkcionalitou odbremeňuje a tiež rozširuje kapacity mobilného telefónu, takže značná časť záťaže na jeho batériu prejde na spárovaný smartband. Lenovo Fitness Band G02 teraz navyše e-shop nikita.sk dáva ku K6 Power úplne zdarma.

Kovové telo a poriadna výdrž. K smartfónu Lenovo K6 Power teraz dostaneš šikovný smartband úplne zdarma
Zdroj: www.gsmarena.com

Technické špecifikácie Lenovo K6 Power tvorí kompaktný 5-palcový IPS LCD displej vo Full HD rozlíšení, low-end čipset Snapdragon 430, dual SIM funkcionalita, 2 GB RAM, 16 GB úložisko, slot pre microSD kartu a až 4 000 mAh batéria, ktorá by mala smartfón udržať pri živote celé dva dni. Hlavný fotoaparát má až 13 megapixelov, pričom predný 8. Na zadnej strane sa okrem iného nachádza i pohotový biometrický snímač na odtlačky prstov. Náramok disponuje malým dotykovým displejom na zobrazovanie upozornení či informácií a v útrobách hneď niekoľkými senzormi, ktoré umožňujú zber dôležitých dát. Ich spracovanie zase zabezpečuje originálna aplikácia pre smartfóny, kde sú k dispozícii prehľadné grafy vrátane tabuľky s prejdenými krokmi iných používateľov Fitness Band G02.

Lenovo K6 Power aj Fitness Band G02 nájdeš v ponuke e-shopu nikita.sk

Kovové telo a poriadna výdrž. K smartfónu Lenovo K6 Power teraz dostaneš šikovný smartband úplne zdarma

Domov
Zdieľať
Diskusia