Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2016, 12:41
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Iracký sniper poľuje na raneného Johna Cenu vo vojnovom psychologickom thrilleri od režiséra Edge of Tomorrow

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Aaron Taylor-Johnson, stena, ranený John Cena a iracký sniper, ktorý sa s vojakmi psychologicky zahráva. The Wall vyzerá naozaj dobre.

Vojnových záležitostí nie je nikdy dosť a vyzerá to tak, že Doug Liman (The Bourne Identity, Edge of Tomorrow) stavil na jednoduchú, svižnú a neopozeranú jazdu, ktorá nás môže posadiť na zadok. Smrtiaci psychologický thriller totiž vyrozpráva príbeh dvoch vojakov, Johna Cenu (Daddy's Home) a Aarona Taylora-Johnsona (Nocturnal Animals), uzemnených irackým sniperom. Zatiaľ, čo jeden z nich leží na zemi a bojuje o život, druhý sa snaží spoza malej steny nájsť riešenie a zachrániť ich oboch. Scenár síce písal začiatočník Dwain Worrell a o hereckých kvalitách hviezdneho wrestlera si taktiež neživíme najlepšiu mienku, avšak nižšie priložený trailer vyzerá naozaj dobre. Ak zaujal aj vás, tak si zapíšte do kalendára dátum 10. marca 2017 a dúfajte, že sa objaví aj v našich kinách.

Domov
Zdieľať
Diskusia