Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2016, 15:56
Čas čítania 0:00
Marek R.

Dominika Cibulková robí reklamu nielen nášmu tenisu, ale aj ženskej kráse. Najnovšie vystavila svoju postavu pre pánsky magazín

REFRESHER DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ
Uložiť Uložené

A opäť jej to nesmierne pristane.

Kto nám vo svete robí lepšiu reklamu ako naši skvelí športovci? Pravidelne nás dokážu potešiť veľkými úspechmi, od hokeja a futbalu, cez cyklistiku až po tenis. Sú to práve tí ľudiana ktorých môžeme byť právom hrdí a podporovať ich. A patrí medzi nich aj naša obľúbená Dominika Cibulková, ktorá zažila naozaj turbulentný rok plný úspechov v osobnom aj kariérnom živote, a to najlepšie ju, veríme, na kurtoch ešte len stále čaká. Minulý mesiac sme ju stihli aj vyspovedať a za jej čas jej určite ďakujeme, ak si teda tento zaujímavý rozhovor zmeškal, určite to naprav.

Rodáčka z Bratislavy si po jej najväčšom úspechu dopriala voľno, no už sa aj poctivo pripravuje na ďalšiu sezónu a popritom stíha aj nejaké tie fotenia. Najnovšie sa sympatická Dominika objavila na obálke časopisu ForMen a je len vôbec prvou zástupkyňou nežného pohlavia, ktorej sa to podarilo. Na svojom Instagrame sa Domi podelila o niekoľko záberov, ktoré pre tento magazín nafotil fotograf Benedikt Renč. Okrem toho sa o styling postaral Andrej Kusalík, vlasy si zobral na starosť Ján Molnár a makeup Dominiky bol v podaní Patrika Veselého. Čo sa týka lokácie, fotenie prebiehalo v bratislavskom hoteli Grand Hotel River Park, a to konkrétne v prezidentskom apartmáne. Výsledok určite poteší nejedno oko mužského publika, keďže Dominike to, ako vlastne vždy, veľmi svedčí a robí tak nielen výbornú reklamu slovenskému tenisu, ale aj slovenskej ženskej kráse. 

Odporúčané
Stand-up komička Simona: Rytmus nezaútočil len na mňa, ale na všetky ženy, ktoré so sebou nie sú spokojné (Rozhovor) Stand-up komička Simona: Rytmus nezaútočil len na mňa, ale na všetky ženy, ktoré so sebou nie sú spokojné (Rozhovor) 22. marca 2021, 19:01

Photographed by @benediktrenc FORMEN magazine #ForMen

Fotka uverejnená používateľom Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

DOMINIKA CIBULKOVA for FOR MEN MAGAZINE @domicibulkova @andrejkusalik @janmolnarofficial @patriksusivesely

Fotka uverejnená používateľom Benedikt Renc (@benediktrenc),

SHOOT WITH DOMINIKA CIBULKOVA @domicibulkova @janmolnarofficial @andrejkusalik @patriksusivesely

Fotka uverejnená používateľom Benedikt Renc (@benediktrenc),

Späť
Zdieľať
Diskusia