Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2016, 20:00
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Dočkáme sa mužskej verzie Ghostbusters s Channingom Tatumom a Chrisom Prattom?

FILMY A SERIÁLY GHOSTBUSTERS
Uložiť Uložené

Má táto téma čo povedať aj po štvrtýkrát?

V polovici roka sme sa dočkali remaku Ghostbusters, kultovej komédie z 80. rokov, o ktorú sa pôvodne postaral režisér Ivan Reitman, rodák z Komárna (viac o jeho živote si môžete prečítať v našom staršom článku). Tohtoročnej snímke so ženským obsadením hádzali polená pod nohy fanúšikovia hneď po oznámení obsadenia v zložení Kristen Wiig, Kate McKinnon, Melissa McCarthy a Leslie Jones. Aby toho nebolo málo, prvý trailer je na YouTube najviac dislikovanou ukážkou na film v histórii kinematografie. Zaslúžil si to ale vôbec? Pokiaľ sa divák odosobní od prvých dvoch dielov, tak nie. O tom sme si ale napísali v našej recenzii, takže to nejdeme opäť rozoberať. Omnoho zaujímavé sú pre nás zvesti o tom, čo sa s touto franchise bude diať ďalej. 

Dočkáme sa mužskej verzie Ghostbusters s Channingom Tatumom a Chrisom Prattom?
Zdroj: Sony

V prvom rade je dôležité povedať, že štúdio Sony nebolo s tržbami za tohtoročný film vôbec spokojné. Do snímky investovalo 144 miliónov (a to hovoríme iba o rozpočte), pričom naspäť sa im vrátilo iba 229 miliónov. Štúdio tak stoplo akékoľvek plány na pokračovanie, čo neprekvapilo azda nikoho. Logicky sme teda usúdili, že Krotitelia duchov sa pobrali na večnosť. Pravda je ale iná. Sám Ivan Reitman, vlastník práv na tieto filmy skrz jeho produkčnú spoločnosť Ghost Corps, sa nechal počuť, že vo vývoji je mnoho ďalších snímok o Ghostbusters. To by potvrdzovalo dohady o tom, že Sony plánuje samostatný projekt s mužským osadenstvom. Hovorí sa, že potenciálne by sa mohli v hlavných úlohách popri iných objaviť Chris Pratt a Channing Tatum, takže niet pochýb o tom, že ženy by sa do kín hrnuli v davoch. Čo ale pritiahne do kín pánov? Nuž podľa špekulácií to vyzerá tak, že režiséri. Nakrúcať by totiž mali bratia Joe a Anthony Russovi (presne tak, páni, ktorí stoja aj za Captain America: Civil War)

Dočkáme sa mužskej verzie Ghostbusters s Channingom Tatumom a Chrisom Prattom?
Zdroj: Sony

Čo sa ale chystá vie asi iba pár vyvolených ľudí vrátane Ivana Reitmana, ktorý sa očividne dosť prekecol. Filmy by totiž mohli vznikať oddelene a nemuseli by na seba nadväzovať. Výnimkou by mohol byť nakoniec crossover všetkých projektov. Ako to celé vlastne dopadne si ale môžeme len domyslieť a je pravdepodobné, že ešte nejaký ten rok sa pravdu ešte ani nedozvieme (Russovci majú nabitý program na minimálne 4-5 rokov dopredu. Aký je váš názor? Dali by sme novému rebootu ešte šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia