Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2016, 11:29
Čas čítania 0:00
Marek R.

Zlaté české ručičky sa postarali o jeden zo zákrokov sezóny. Petr Mrázek z Detroitu chytil lapačkou takmer nemožné

ŠPORT HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Skutočná hokejová lahôdka.

Detroit v aktuálnej sezóne neprežíva zrovna najlepšie obdobie a tím sa nevie nakopnúť ku stabilným výkonom. Po odchode Datsyuka z NHL patrí červeným krídlom len predposledná priečka vo svojej Atlantickej divízii, no stále majú dosť času na to, aby sa spamätali a predĺžili svoju úctyhodnú sériu účastí v playoff.  

V noci ich čakal zápas proti silným Canadiens na čele s najlepším brankárom súčasnosti Careym Pricom a bola tak pred Detroitom náročná prekážka. Hráči Montrealu mohli ísť do vedenia už v úvodnej tretine, no Lehkonen bude mať najbližšie noci nočné mory o senzačnom Petrovi Mrázkovi. Odrazený puk sa dostal práve na hokejku fínskeho útočníka, ktorý mal pred sebou takmer celú bránku odkrytú, to však netušil, aký rýchly je Petr Mrázek a aká pohotová je jeho lapačka. Túto situáciu netreba ďalej opisovať, jednoducho si ju treba užiť, keďže hokej je aj kvôli takýmto zákrokom tak nesmierne atraktívnym športom.

Update: Napokon však ani tento zákrok červeným krídlam nepomohol a prehrávajú 1:2 po predĺžení.

Domov
Zdieľať
Diskusia