Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2016, 22:22
Čas čítania 0:00
Matěj Toman

Orion už čoskoro vydá mixtape NEVAHO. Pozri sa na tracklist a doraz v piatok na release party

HUDBA
Uložiť Uložené

Orion nelení a pripravil si pre nás mixtape, načo bude nasledovať sólový album v budúcom roku.

Ako ste už mohli zistiť zo sociálnych sietí, Miky Vorel aka Orion vydáva mixtape NEVAHO, na ktorom sa objavia ako nevydané veci a hosťovačky z poslednej doby, tak aj 3 úplne nové pecky, ktoré si najstarší český raper pripravil priamo pre tento projekt.

Prvou z nich, úvodná vec Zkoušeli to na mě, ponúka rovnako nasledujúca novinka s názvom Holky říkaly, part brnenského Maniaka. Tretiu záležitosť potom nájdete v ľahko pozmenenej verzii tiež na chystanej producentskej doske DJa Wicha, a to pod označením Ty jsi nula, pričom svoju stopu v nej zanechali aj slovenskí MPP.
 
Orion už čoskoro vydá mixtape NEVAHO. Pozri sa na tracklist a doraz v piatok na release party
 
Orionov mixtape je zároveň predzvesťou albumu, ktorý vyjde v roku 2017, čo je pre tých, ktorí by si snáď mysleli, že Orion už bude vydávať iba bilancujúce nosiče, veľmi potešujúca správa. Zdá sa teda, že rok 2017 bude u PSH v znamení sólových projektov, svoje dosky totižto chystajú aj Vladimir 518 a DJ Mike Trafik. O tom ale až neskôr, dnešnou poslednou dôležitou informáciou zostáva release mixtapu NEVAHO, ktorý prebehne už tento piatok 25. 11. v rámci akcie Kick The Shit NONSTOP v pražskej Roxy!
Domov
Zdieľať
Diskusia