Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2016, 15:39
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Pohoďáčky z rodu Gilmorovcov sa vracajú v Netflixovskej minisérii

FILMY A SERIÁLY GILMORE GIRLS
Uložiť Uložené

Obľúbený seriál sa vracia a trailer naznačuje, že fanúšikovia nebudú sklamaní.

Seriál Ženy z rodu Gilmorovcov si určite pamätáte. S úspechom si odbil niekoľko repríz aj v tunajších televíznych vodách. Posledná epizóda bola po siedmich sezónach odvysielaná v roku 2007. Multi-generačný seriál z mestečka Stars Hollow v Connecticute sa sústreďoval na Lorelai Gilmore (Lauren Graham) a jej dcéru Rory (Alexis Bledel). Okolo nich sa potom točilo množstvo zaujímavých postáv, napr. najlepšia kamarátka Lorelei Sookie (Melissa McCarthy), alebo jej excentrickí a bohatí rodičia Richard (Edward Herrmann, ktorý sa už pokračovania bohužiaľ nedožil) a Emily (Kelly Bishop). Seriál bol obľúbený a vybudoval si pevnú fanúšikovskú základňu. A práve tá teraz dostane predčasný vianočný darček.

Netflix práve vypustil oficiálnu ukážku pokračovania. Gilmore Girls: A Year in the Life sa vráti do známeho mestečka, medzi obľúbené postavy a rozpovie nám pokračovania ich životných príbehov v štyroch 90 minútových dieloch. Každý diel bude zároveň pokrývať jedno ročné obdobie. Už z traileru cítiť, že tvorcovia ostali verní poetike seriálu. Opäť tu máme svižné dialógy, sarkastické hlášky, vtipné pointovanie scén, starý známy humor a jedinečnú atmosféru. Samozrejme, do pokračovania sa vráti aj drvivá väčšina hercov. Okrem vyššie spomenutých to bude Scott Patterson, Keiko Agena, Matt Czuchry či Liza Weil. Comeback zažijú aj ľudia z pozadia: Amy Sherman-Palladino, tvorkyňa celého projektu a výkonná producentka a Daniel Palladino. Obaja túto minisériu napísali aj zrežírovali. Fanúšikovia sa pokračovania svojho obľúbeného seriálu dočkajú už 25. novembra tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia